Tilbud

Satisfyer Pro Penguin Klitoris Stimulator

Satisfyer Pro Penguin klitoris stimulator er til kvinden, som ønsker en effektiv, intens klitoris stimulator, hvor der ikke er sparet på noget. I stedet for traditionelle vibrationer, vil du med denne klitoris stimulator opleve en spændende nydelse skabt af trykbølger og svingninger. Pro penguin er udstyret med hele 11 forskellige niveauer, så du kan finde det niveau, som passer perfekt til dig samtidigt med, at du har mulighed for at variere i mellem de forskellige niveauer. Pro penguin er desuden ergonomisk designet til, at den ligger perfekt i hånden, hvilket gør, at du bedre kan ramme det perfekte område. Og så er den i øvrigt også vandtæt, så den kan nydes i badet. Med Pro Penguin slipper du for irriterende batterier; den er nemlig opladelig og oplades med det medfølgende USB-opladerstik. Stimulatoren er fremstillet af 100% ftalatfri silikone og PU coated ABS-plast, mens størrelsen er 12,5 cm.

497 Kr. 397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4049369011223 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Satisfyer Pro Penguin Klitoris-stimulator er en fræk lille sag, der med sin størrelse og sit stilfulde, diskrete design er perfekt at have med i håndtasken, så du kan opnå en ubeskrivelig nydelse, hvor som helst og når som helst – også når du er ude at rejse. Eksperimentér med Pro Penguin og oplev en orgasme som aldrig før.

Pro Penguin klitoris stimulator er ikke ligesom alle andre; med sin innovative stimulansteknik skiller den sig nemlig ud fra mængden. I stedet for de traditionelle vibratorer, benytter klitoris stimulatoren sig nemlig af pirrende trykbølger og ophidsende svingninger. Lev livet, tag chancer og prøv noget nyt. Pro penguin vil blive din nye legekammeret, som aldrig skuffer og som vil garantere en helt enestående og intens orgasme.

Med sine 11 forskellige niveauer af fræk stimulans er der lagt op til yderligere leg; du kan nemlig nemt skifte mellem disse, blot ved at trykke på håndtagets knap.Varier mellem de forskellige niveauer, eller find det niveau som passer perfekt til dig. Forkæl dig selv eller inddrag din partner og lad vedkommende pirre dig med de forskelligere niveauer og intensiteter til du til sidst opnår det ultimative klimaks. Muligheder er der nok af!

Er du træt af kedelige rutiner? Frygt ej, Pro penguin er her for at hjælpe! Spice dit morgenbad op med denne klitoris-stimulator og din morgen vil blive en hel del bedre. Eller, hvis du er typen som går i bad efter en stressende dag på arbejdet, så opnå det ultimative klimaks i dit aftenbad og mærk, hvordan hver eneste muskel i din krop slapper af. Pro penguin er nemlig vandtæt og altid klar til at forkæle. Da den er opladelig har det aldrig været nemmere. Klitoris stimulatoren oplades nemlig med en USB-oplader. Du slipper altså for, at bekymre dig om batterier, eller om forskellige stikstandarker, hvis du er ude at rejse.

Designet på Pro Penguin er heller ikke tilfældigt; ergonomisk udformet så den kan ligge skønt i hånden, hvilket også gør den nemmere at placere og benytte og gør det muligt for dig at ramme plet første gang.

Yderligere information

Vægt 195 g
Størrelse 50 x 95 x 140 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.