Tilbud

Satisfyer Pro Deluxe Genopladelig Klitoris Stimulator

Ønsker du at forkæle dig selv, eller din kæreste med et luksuriøst stykke sexlegetøj, som garanterer en uforglemmelig aften? Så er Pro Deluxe perfekt til dig. Pro deluxe er til kvinden, som ikke er bange for at prøve noget nyt. Med sine trykbølger og svingninger adskiller den sig nemlig fra traditionelle vibratorer, men sikrer derfor også en helt anden form for nydelse, som man ikke vil gå glip af. Eksperimenter med de 11 forskellige stimulansniveauer eller lad partneren gøre det. Med sin størrelse og sit diskrete design kan den puttes i natbordet, i tasken eller hvor end du ønsker, uden at nogle stiller spørgsmålstegn ved det. Den er vandtæt, så den også kan nydes i badet og opladelig med et medfølgende USB-opladerstik, så du slipper for at skulle risikere at batteriet dør midt i akten. Fremstillet af 100% ftalatfri silikone og PU coated ABS. Størrelsen på klitorisstimulatoren er 11,5 cm.

597 Kr. 497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4049369011230 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Satisfyer har gjort det igen; de har skabt en luksuriøs klitoris stimulator lavet i kvalitetsmateriale, som sikrer din komfort, der både er praktisk, men også visuelt smuk. Gå ikke på kompromis; anskaf dig en Satisfyer Pro Deluxe Klitoris-Stimulator og oplev en unik, usammenlignelig orgasme, som blot får dig til at hungre efter mere.

Lad dig ikke narre af det feminine, uskyldige udseende; med sine enormt pirrende trykbølger og svingninger vil Pro Deluxe være et monster i sengen. Du vil opleve en helt ny form for nydelse, som adskiller sig fra den nydelse, som du vil opleve med de klassiske vibratorer. Lad dig ikke skræmme af det ukendte, spring ud i det! Den eneste fare der vil være, er at du aldrig vil gå tilbage til de traditionelle vibratorer. Det er en risiko værd, ikke?

Udforsk og udfordre dig selv. Med Pro Deluxe har du nemlig hele 11 forskellige stimulansniveauer at eksperimentere med. For at tilføje ekstra krydderier til oplevelsen kan du inddrage partneren og lade vedkommende tage styringen ved skiftevis at pirre dig og stoppe stimulatoren, eller ved at skifte mellem de forskellige niveauer og intensiteter. Perfekt til ophidsende forspil.

Med sin fine, diskrete størrelse er den perfekt til kvinden, der hele tiden er på farten. Den kan nemlig nemt puttes ned i håndtasken. Som et kæmpe plus er den desuden vandtæt hvilket betyder, at den også kan bruges i badet. Da den er lydløs betyder det, at den kan bruges hvor som helst og når som helst, uden at du skal bekymre dig om at blive opdaget. Til sidst, og som prikken over i’et, er Pro Deluxe genopladelig, hvilket betyder at du slipper for døende batterier under akten.

Forkæl dig selv, eller din kæreste med dette produkt og du vil takke dig selv. For med en pro deluxe i hånden er der garanteret en hed aften, uanset om du er solo eller sammen med partneren. Alle kvinder fortjener at opleve denne ultimative, fantastiske nydelse. Pro Deluxe klitoris stimulatoren er en vinder og usammenlignelig. Don’t miss out!

Yderligere information

Vægt 190 g
Størrelse 60 x 105 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.