Tilbud

Satisfyer 2 Klitoris Stimulator

Oplev en helt ny form for nydelse med Satisfyer 2 klitoris stimulator. Med sine pulserende trykbølger vil den give dig en orgasme der sender dig til en helt anden verden, fyldt med nydelse og tilfredstillelse. Med sine 11 vibrationsmønstre vil den kunne tilpasse sig dit behov. Perfekt til soloseancer eller parleg. Satisfyer 2 klitoris stimulator er fremstillet af 100% ftalatfri silikone (hætten) og PU coated ABS-plast (håndtaget). Størrelsen på klitoris stimulatoren er 17,5 cm. Klitoris vibratoren er vandtæt. Den er desuden også batteridrevet og bruger 2 x AAA-batterier, som købes separat.

397 Kr. 367 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4049369011254 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Med Satisfyer 2 klitoris stimulator er du sikret en helt unik oplevelse og nydelse, da den adskiller sig fra den klassiske klitoris stimulator. Når du først har brugt Satisfyer 2, vil du ikke have lyst til andet. Med sine trykbølger vil den give dig lige den nydelse du lyster efter. Tænd for Satisfyer 2, placér den i det ønskede område, luk øjnene og mærk hvordan den, med sine pulserende trykbølger og svingninger, kærtegner din krop og stimulerer alle de rigtige steder på din krop. Pift oplevelsen op ved at vælge det niveau der liige er stemning for, eller forkæl dig selv yderligere ved at variere mellem niveauerne. Med Satisfyer 2 får du nemlig 11 forskellige stimulansvariationer du frit kan vælge i mellem. En bedre form for selvforkælelse findes ikke. Klitoris stimulatoren er desuden ergonomisk og på skaftet af stimulatoren vil du finde knappen til at skifte mellem niveauerne. Man skulle tro, at det ikke kunne blive bedre, men faktisk så kan Satisfyer 2 også benyttes i badet og er klar til en fræk, våd oplevelse, da den er vandtæt. Mærk hvordan den langsomt, eller hurtigt, fører dig til en hed orgasme, hvorefter du vil kunne mærke hele din krop løsne sig op og slappe af. Perfekt til de stressende dage, hvor man har brug for afslapning og selvforkælelse.

Satisfyer 2 ligger også op til hedt forspil med din partner; der er nemlig rig mulighed for, at din partner kan tage styringen, forkæle dine sanser og pirre dig til du næsten ikke kan holde det ud. Køber du Satisfyer 2 klitoris stimulator vil du blive garanteret et kvalitetsprodukt, skabt for din nydelses skyld og som sikrer en utrolig orgasme.

Satisfyer 2 klitoris stimulator er batteridrevet og bruger 2 x AAA-batterier, som købes separat.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 50 x 95 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.