Tilbud

ROCKS OFF WILD-BOY PROSTATA VIBRATOR

Der er en god grund til, at mange mænd tænder på at blive stimuleret analt. For oppe i anus sidder prostatakirtlen, som er et utroligt følsomt område og som er det på manden, som svarer mest til kvindens G-punkt. Ønsker du at stimulere din prostata? så gå all-in ved både at nyde følelsen af omhyggelig stimulation af prostata og massage af mellemkødet, alt sammen på samme tid, med Rocks Off Wild Boy Prostata-vibrator. Du vil ikke fortryde det. Den er fremstillet af 100% ftalatfri medicinsk silikone. Indføringslængden er 6 cm, mens mellemkødsstimulatoren er 7 cm. Prostatastimulatoren er 2,5 cm i diameter. Vibratoren har 3 hastigheder og 4 mønstre. Kræver 1 stk LR1 batteri, som medfølger. 

397 Kr. 377 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Rocks Off Wild Boy Prostata-vibrator er vibratoren til manden, som ønsker kombinationen af en pirrende massage af mellemkødet og en kraftig, ophidsende stimulation af prostata uden at skulle røre en finger. Forkæl dig selv, eller din partner, med denne luksuriøse vibrator og du vil ikke fortryde det: denne vibrator har et mål og det er, at føre dig ud til en orgasme, der skriger til himlen.  Perfekt til onani eller frække parlege. 

Med sit unikke og innovative design i form af dens kurvede former, er der ikke sparet på detaljerne. Vibratoren er nemlig drejet, hvilket betyder, at den er udstyret med pirrende riller og knopper. Disse er med til at sikre dig vibrationer af en helt anden kaliber, der er med ekstra fyldig intensitet. 

Formen er heller ikke tilfældig; det er nemlig meningen, at du på én og samme tid skal opleve en ekstrem nydelse ved mellemkødet og i anus, altså omkring prostata, et sted, fyldt med følsomme nervebaner, som vil ophidse dig når de bliver berørt af vibratoren. Denne berøring, samt vibrationerne, vil føre dig til en ekstrem vild orgasme, som du kun kan drømme om, hvis du ikke har en Wild Boy. 

Denne vibrator fungerer på samme måde som andre af Rocks Off produkter og er altså utrolig brugervenlig. Du sætter den medfølgende bulletvibrator ind i åbningen på din Wild Boy og det er sådan at vibrationerne overføres. Denne vibrator har hele tre hastigheder at vælge – og variere – i mellem samt fire forskellige vibrationsmønstre. For enden af den aftagelige bulletvibrator er der en knap. Det er via denne knap at du kan styre vibrationerne. 

Rocks Off er et mærke, som prioriterer kvalitet. Dette kan også mærkes på denne Wild Boy vibrator. Den er nemlig fremstillet af luksuriøst, vandtæt og blød silikone. Den bløde silikone giver en behagelig fornemmelse når man er i kontakt med den. Hvis du benytter vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme vil du opleve, at den er nemmere at føre op. Bruger du en glidecreme bevarer du også vibratorens bløde overflade, så den altid vil være lækker og behagelig at bruge. Efter man har brugt vibratoren, er det vigtigt at rengøre den. dette kan gøres med lidt ren vand og sæbe, og/eller lidt antibakterielt toycleaner, så den altid er dejlig ren og klar når lysten er der. 

Da den er vandtæt betyder det, at den kan bruges under bruseren. På den måde kan du gøre det daglige brusebad en hel del sjovere. 

Vibratoren egner sig godt til de erfarne, da længden på prostatastimulatoren er hele 16 cm, så man rigtig kan få følelsen af at blive fyldt godt ud. Men på grund af sit ergonomiske design er den også velegnet og god at bruge til nybegyndere, som ønsker at udforske prostatastimulation. 

Yderligere information

Vægt 320 g
Størrelse 190 x 145 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.