ROCKS OFF RO-ZEN ANAL VIBRATOR MED PENISRINGE

Er du mand og har du altid drømt om at nyde følelsen af ultimativ prostata massage, så er Rocks Off Ro-Zen anal vibrator med penisringe lige noget for dig.

Mærk følelsen af at have en lettere stram penisring på, mens en buttplug stimulerer prostata. På grund af sit ergonomiske design vil mellemkødet også pirres.Den kraftfulde og kampklare prostata vibrator intensiverer desuden nydelsen yderligere og har 10 forskellige niveauer at eksperimentere med. Det lyder himmelsk, ikke?

Selvom dette sexlegetøj har mange pirrende elementer vil det stadig gøre erektionen hårdere og længerevarende, så du har mere spilletid med din partner. Du kan sågar have sex mens du bærer denne anal vibrator!

Fremstillet i medicinsk silikone, der er fri for ftalater – og så er den vandtæt.
Sexlegetøjets fulde længde er 15,5 cm, mens prostata stimulatorens længde er 11,5 cm hvoraf 9 cm er indførbar. Diameteren på stimulatoren er 4 cm på den bredeste del. Penisringen har en diameter på 3,8 cm og kan strækkes. Ringen til testiklerne har desuden en diameter på 3,8 cm, der også strækkes.
Vibratoren er genopladelig og et USB-kabel medfølger.

397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Rocks Off Ro-Zen anal vibrator med penisringe er til manden, der ikke kan få nok af stimulation – og ønsker det på alle kroppens eurogene zoner.

Prostata massage, pirring af mellemkødet og en hårdere, længerevarende erektion – alt imens pulserende vibrationer intensiverer de forskellige stimulationer. Det lyder som en drøm, men det er blot alt det som du kan glæde dig til. Denne frække sag er nemlig orgasme-sikker – hver eneste gang!

Det ergonomiske design gør det let at påføre sexlegetøjet. Rocks Off Ro-Zen består nemlig af en penisring, der sættes på roden af penis og en buttplug, der er formet til målrettet at stimulere prostata, der er mandens svar på kvindens G-punkt og som blot føres op i anus. For at forbinde de to slags sexlegetøj har man skabt en blød “snor” der er udstyret med små riller til at kilde og pirre mellemkødet. Snoren giver også en stram fornemmelse ved penis og testikler, der føles utroligt uimodståeligt.

Men det er ikke alt.
For enden af buttpluggen er der en aftagelig bulletvibrator, som giver mulighed for masser af frække lege. Man kan nemlig bruge den sammen med Rocks Off Ro-Zen for at intensiverer stimulationen fra den ergonomiske form, eller man kan tage den ud for at pirre sin partner på vedkommendes eurogene zoner. Med dette sexlegetøj er der styr på alle detaljerne, hvilket gør det nemmere for dig som bruger!
Bulletvibratoren giver også lidt variation i nydelsen. Den har nemlig hele 10 forskellige vibrationsniveauer, som man vælger og vrager i mellem via en enkelt knap.

Med Ro-Zen slipper du for besværet ved batterier. Den er nemlig genopladelig og oplades med det medfølgende USB-kabel.
Anal vibratoren er altid kampklar – og vandtæt – hvilket betyder at man kan tage denne sensuelle, forførende sag med i brusebadet. Slut med at skulle tvinge sig selv til et bad – nu er hvert bad den rene fest, der altid ender med et fyrværkeri af et klimaks!

Fremstillet i medicinsk silikone, der er af allerhøjeste kvalitet for at man kan få den ultimative nydelse. Silikonen har en lækker blød overfalde og er yderst fleksibel, hvilket gør, at den kan passe til de fleste størrelser og kropstyper. Ringen til penis og testikler kan ligeledes strækkes.

Prostatastimulatoren har en diameter på 4 cm på den bredeste del og kan føres ca. 9 cm ind.

Rocks Off Ro-Zen anal vibrator med penisringe er en stor bestseller – og det er der en god grund til. Lad være med at gå på kompromis. Køb i stedet en mester i sit fag og få orgasmer på et helt andet niveau – hver gang.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 190 x 145 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.