ROCCO Siffredi Penisring

Med Rocco Siffredi penisring kan du nemt og hurtigt nyde en hårdere, stærkere og længerevarende erektion. Overrask dig selv, eller din partner, med en forførende stolthed over din nye, flotte erektion – der med garanti vil skabe den rette stemning i soveværelset!

Penisringen kan justeres, så den passer til de fleste størrelser. Fremstillet i et blødt materiale, der er phthalatfri og hypoallergen, hvilket gør den yderst kropsikker at bruge.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629695166 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Går du og drømmer om en længerevarende erektion, så du både alene eller sammen med din partner, kan nyde og udforske noget mere? Nu kan alle dine drømme om en stærkere, hårdere og længerevarende erektion blive til virkelighed – takket være Rocco Siffredi penisring.

Penisringen er justerbar, så du nemt og hurtigt kan bære den for at styrke dine erektioner og udskyde ejakulation. Det er den nemmeste og mest brugervenlige penisring nogensinde! Da penisringen er justerbar, vil penisringen kunne passe til de fleste størrelser, hvilket betyder at alle kan nyde fordelene ved denne pirrende sag!

Rocco Siffredi Penisring er fremstillet i et blødt og behageligt materiale, der er 100% phthalatfri, hypoallergen og kropssikkert. Med denne ring kan du slippe for alle bekymringerne og blot lade dig forføre og imponere af din nye, stenhårde erektion!

Yderligere information

Vægt 40 g
Størrelse 45 x 60 x 210 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.