ROCCO REALISTIC STRAP ON

Rocco Siffredi er den mest kendte pornostjerne i verden, og den italienske macho giver nu hans fans mulighed for at opleve hans penis med denne perfekte reproduktion.

Strap-on dildoen er det perfekte par sexlegetøj, da det kan bæres af både mænd såvel som kvinder – hvilket også gør det til det perfekte legetøj til et kvinde-kvinde samleje.

Dildoen har en imponerende længde på 23 cm og en diameter på 48 cm.

387 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Har du altid drømt om at føle på egen krop, hvordan den verdenskendte erotiske skuespiller, Rocco Siffredi, virkelig føles? Takket være denne strap-on, der er den perfekte og mest detaljerede reproduktion af hans intimdele.

Du føre nemt din penis ind i denne strap on dildo og så er du klar til at bruge roccos 23 cm til leg med din partner. Den kan også nemt bruges af kvinder, takket være det justerbare læderbælte og den lækre ftalat fri pvc, som er blød og fleksibel.

Strap-on dildoen er fremstillet ftalatfri PVC, så du kan nyde den bekymringsfrit. Den har en diameter på 4,8 cm og en længde på 23 cm – den perfekte størrelse, der vil glæde enhver der har fornøjelsen af at have den ved sin side!

Yderligere information

Vægt 425 g
Størrelse 90 x 140 x 310 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.