Tilbud

ROCCO OPPUSTELIG BUTTPLUG

Rocco Oppustelig Plug er den ultimative plug til manden, som elsker analsex, ønsker at få fylde bagtil og opnå stimulation til det alleryderste. Denne plug anbefales til de øvede inden for analsex. Oplev den pirrende og ophidsende følelse af, at dine anale nerveender bliver stimuleret ved, at dit anus bliver fyldt. Den tilspidset spis gør det lettere at indsætte pluggen og garanterer ophidsende fornemmelser. Den kraftfulde sugekop for enden af pluggen gør det muligt, at have hænderne fri og stimulere sig selv andre steder på kroppen samtidig med, at man benytter pluggen.

Fremstillet af medicinsk silikone. Længden er 14,5 cm, mens diameteren er 3,8 cm.

327 Kr. 277 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Rocco Oppustelig Plug er til manden, som elsker analsex, ønsker at få fylde bagtil og opnå stimulation til det yderste. Den anbefales til de øvede inden for analsex. Med denne let oppustelige plug vil du kunne nyde den dejlige og intense følelse af, at dit anus bliver fyldt. Formen på denne plug er ikke helt tilfældig. Den tilspidset spis gør det lettere at indsætte pluggen og garanterer ophidsende fornemmelser. Når pluggen er inde skal man benytte pumpe bolden og du vil kunne mærke alle dine følsomme anale nerveender blive stimuleret og berørt, på den helt rigtige måde, som vil føre dig til en helt fantastisk orgasme. Et lækkert finish ved produktet er den kraftfulde sugekop for enden af pluggen, som kan fastgøres til enhver glat overflade og som gør det muligt for dig at bruge dine hænder til alt andet end at holde pluggen. Du kan altså stimulere andre dele af din krop samtidig med, at du bliver fyldt.

Det er meget lige til at benytte pluggen. Man påfører blot lidt vandbaseret glidecreme på pluggen, inden man indsætter den i anus. Derefter benytter du pumpe bolden til at pumpe pluggen større, indtil den ønskede størrelse er opnådet. Lige så let som det er at “starte” den, lige så let er det at stoppe den igen. Når man er færdig med at benytte pluggen, letter man blot trykket ved, at vride quick-release ventilen mod uret, hvorefter pluggen vil blive tømt hurtigt.

Yderligere information

Vægt 265 g
Størrelse 80 x 140 x 230 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.