ROCCO COCK BALLS RING Vibrerende Penisring

Med Rocco Cock Balls Ring vibrerende penisring kan du nyde penisringens effekt, der giver dig en hårdere, stærkere og længerevarende erektion, alt imens at du og evt. din partner bliver pirret af pulserende vibrationer, der med garanti vil lokke dig til eksplosive orgasmer!

Ringen består af to silikone ringe, en til penis og en til testiklerne, samt en bullet vibrator. Bulletvibratoren tilbyder 7 forskellige vibrationshastigheder som du kan eksperimentere med. Silikonen er kropssikker og vandtæt, så du og din partner har mulighed for at flytte jeres lege ud på badeværelset.

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du at imponere din partner, eller opleve en helt ny form for selvtillid, som resultatet af en hårdere, stærkere og længerevarende erektion? Så er du kommet til det rette produkt. Rocco Cock Balls Ring vibrerende penisring sørger nemlig ikke kun for at give dig din drømme penis, den sørger også for at pirre du og din partner til det maksimale alt imens din erektion vokser. Man kan ikke andet end at elske den!

Rocco Cock Balls Ring består af to silikone ringe, der kan strække og udvide sig. Den ene ring er til selve penis, mens den anden er til testiklerne. Det er dem du skal takke for din nye erektion; det er nemlig dem, der hjælper dig med at opretholde erektionen og forsinke ejakulation.

Brug penisringen sammen med en partner for at opleve en kraftig dobbeltstimulation – sammen. Den vibrerende kugle på penisringen vil nemlig stimulere alle kroppens erogene zoner såsom klitoris, anus og testikler. Med ringens 7 forskellige vibrationshastigheder vil i have rig mulighed for at eksperimentere og variere stimulationen – eller finde den indstilling, der passer bedst til jer. Sidst er ringen vandtæt – hvilket betyder at i kan flytte jeres frække lege ud på badeværelset.

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 50 x 80 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.