Tilbud

REALOV LYDIA I SMART BUTTERFLY VIBRATOR

Nyd den ekstra frihed med Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator. Nu har du, eller din partner nemlig hænderne frie, mens sommerfuglen stimulerer din klitoris og dine kønslæber. Forkæl din partner ved at pirre hende yderligere, mens sommerfuglen gør sit job. Perfekt til soloseancer eller ophidsende parleg. Sommerfuglen har +10 vibrationsindstillinger som kan styres via appen “Realov”. Appen kan downloades til IOS og Android. Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone, der er 100% ftalatfri og er desuden vandtæt.  Sommerfuglen er genopladelig og USB medfølger. Vibratoren har en batteritid på 4 timer. 

427 Kr. 397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du træt af, at din ene hånd, eller begge hænder, altid er optaget, når du skal tilfredsstille dig selv, eller din partner? Nyd den ultimative håndfrie stimulation, som intens stimulerer din klitoris og dine skamlæber. Nyd friheden, for nu er der større mulighed for at lege og pirre dig selv, eller din partner, endnu mere, ved at stimulere samtlige erogene zoner på samme tid. Med de intense stimuleringer oveni, vil brugeren opleve en nydelse, vedkommende aldrig har oplevet før. 

Mærk hvordan vibrationerne fra dildoen pirrer G-punktet, og fordeler sig videre ud til sommerfuglehovedet og dens vingerne og mærk den ophidsende følelse af, at din klitoris og dine følsomme kønslæber bliver pirret på en helt unik, ubeskrivelig måde. Sommerfuglen giver dig, udover en masse ekstra legemuligheder, mulighed for at tage sommerfuglen med omkring. Den er nemlig lydsvag, så den kan nydes derhjemme eller hvor du ellers ønsker at nyde denne frække vibrator. Som prikken over i’et er vibratoren vandtæt og kan sagtens klare våde “situationer”.  

Med i købet af Realov lydia I Smart Butterfly Vibrator får du en G-streng. Her er det meningen, at du skal sætte vibratoren i. Men vibratoren kan også sættes i dine egne trusser, hvis de medfølgende ikke sidder behageligt på dig, eller hvis du blot foretrækker dette. Realov Lydia føres ca. 7 cm ind og har en diameter på ca. 2,6 cm. Den medfølgende G-streng har et taljemål på 60-85 cm. 

Man kan styre sommerfuglens hele +10 forskellige vibrationsindstillinger via den gratis app “Realov” som kan downloades på IOS og Android. Dette giver mulighed for endnu flere frække lege med dig selv eller din partner.

Yderligere information

Vægt 395 g
Størrelse 140 x 115 x 115 mm