REALISTIC VIBRATOR REAL RAPTURE BURST JELLY FLESH VIBRATOR 25 CM

Hvis du leder efter en stor vibrator, der er fløjlsblød ved berøring, har et stort og indbydende hoved og som kan tilbyde en dyb og intens penetrering, så leder du efter Realistic Vibrator Real Rapture Burst Jelly Flesh Vibrator fra Toyz4Lovers.

Takket være dets let kurvede form og imponerende størrelse er den ideel for seksuelle eventyr langt ud over det sædvanlige. Kombineret med de ophidsende pulserende vibrationer, vil den være uimodståelig.
Vibratoren er altid kampklar – også i vand. Den er nemlig vandtæt og kan sagtens være et forfriskende pust under det kedelige brusebad.

Fremstillet i Kvalitets Jelly Flesh, der er blødt mod huden. Materialet er fri for ftalater, latex og er et hypoallergen produkt.

Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger. Vibratoren er 25 cm i længden, hvor 21 cm er indførbar. diameteren er 4,5 cm.

159 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629693582 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Realistic Vibrator Real Rapture Burst Jelly Flesh Vibrator fra Toyz4Lovers er alt hvad man skal bruge for at få sine dybe, våde fantasier udlevet!

Vibratoren har en realistisk form med et stort, forførende og yderst indbydende penishoved samt en let kurvet form, der rammer vagina væggen samt det eftertragtede g-punkt helt perfekt – hver evig eneste gang!

For at gøre oplevelsen med denne frækkert endnu mere spændende har man krydret den med lækre, pulserede vibrationer, der sammen med den realistiske form med garanti vil føre en til en helt anden verden fyldt med nydelse og orgasmer i en helt anden kaliber. Der er ingen tvivl om, at Burst vil skabe en helt unik oplevelse, fyldt med nu og ekstraordinær nydelse!
Med en imponerende længde på 25 cm er der mulighed for at nyde følelsen af dyb penetrering, eller gode stød med en ophidsende tyngde.

Den kraftfulde vibrator, som Burst er udstyret med, har justerbar vibrationer, hvilket betyder at man kan finde den indstilling, der gør en helt vild, men også at man kan variere, så vibrationerne aldrig vil blive kedelige.
Den lille detalje gør en stor forskel, da partneren derved også kan inddrages i en fræk parleg, hvor vedkommende pirre en med de forskellige vibrationer.

Den frække vibrator er lavet i blødt jelly flesh, der føles utroligt blødt mod huden. Det bløde, glatte Jelly har en utrolig god glideevne, der gør det nemmere og mere behageligt at føre sexlegetøjet ind og ud. Jelly er desuden kendt for at have en fantastisk elasticitet og fasthed, ligesom en penis har. En anden fordel ved jelly er, at det tilpasser sig kroppens temperatur, så man ikke har en ubehagelig temperatur forskel.

Vi anbefaler dog at man benytter en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet for en helt uforglemmelig oplevelse. glideevnen forøges nemlig – sammen med følsomheden i vagina, hvilket med sikkerhed vil intensivere de allerede intense orgasmer!

Tag Burst med overalt – den frække vibrator er nemlig vandtæt og altid frisk på en lille “svømmetur” – uanset om det er i bruseren eller en lille dykke tur i badekarret. På et øjeblik vil den daglige pligt blive til et højdepunkt, man næsten ikke kan vente på at skulle nyde!

Den kraftfulde og kampklare vibrator er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der sælges separat.

Længden på vibratoren er 25 cm, hvoraf 21 cm kan føres op. Diameteren er 4,5 cm.

Yderligere information

Vægt 355 g
Størrelse 70 x 85 x 300 mm