REALISTIC DILDO REAL RAPTURE FLESH Dildo 15,5 cm

Realistic dildo Real Rapture Flesh dildo, kaldet Earth Flavour, er en meget realistisk og kraftfuld sag. Hvis du er på udkig efter en helt ny form for nydelse, så har du netop fundet den.

Udstyret med et frækt penishoved, bløde testikler samt tydelige blodårer, der giver ekstra stimulation når dildoen føres ind og ud. Dildoen har en diskret kurvet form for en fantastisk penetration.

Dildoen er fremstillet af PVC, et hypoallergenprodukt der er fri for farlige ftalater samt latex.
Dildoens fulde længde er 19 cm, mens 15,5 cm er indførbar. Diameteren er 4 cm.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Jorden, den oprindelige sag, der hvor alt godt bliver skabt. “Earth Flavour” er hård og kraftfuld som sten, stærk som stormen, men kan også være blid og god som havet når man ønsker det. Med denne dildo i hånden har du muligheden for at opleve en helt ny form for nydelse.

Realistic dildo Real Rapture Flesh dildo fra Toyz4Lovers er nemlig er en oplevelse for sig selv – både visuelt og i praksis. Den er nemlig realistisk formet efter en ægte penis, hvilket har stor betydning for din nydelse. Den er udstyret med et stort og blødt penishoved, testikler der giver dildoen tyngde samt tydelige blodårer, der giver ekstra stimulation når dildoen føres ind og ud. De realistiske detaljer vil gøre en verden til forskel og sende dig direkte til den syvende himmel. Glæd dig til orgasmer i massevis!

Som prikken over i’et har dildoen en anelse kurvet form, der næsten ikke ses, men som i den grad kan mærkes. Den kurvede form vil nemlig ramme lige der hvor du ønsker det allermest og gør penetration ubeskriveligt ophidsende. Lad din partner overtage styringen over dildoen for en vild og magisk aften, i sent vil glemme!

Dildoen er fremstillet i et materiale, der er fleksibelt, flot og fløjlsblødt at røre ved, nemlig PVC der er et hypoallergenprodukt. Men materialet er også yderst sikkert for dig at bruge på din krop, da det er fri for latex og farlige ftalater.
Materialet tilpasser sig desuden kroppens temperatur, så man ikke skal blive distraheret af en temperatur forskel midt i akten.

Bruger du en god vandbaseret glidecreme sammen med denne frække sag vil stimulationen fra dildoen intensiveres yderligere for maksimal nydelse. Det øger desuden glideevnen på sexlegetøjet, hvilket gør det nemmere og mere behageligt at føre den ind og ud. Den våde fornemmelse vil vække alle dine sanser på en helt fantastisk måde!

Tag på en rejse med Earth Flavour – og få orgasmer så intense som jordskælv. Tag din partner med på rejsen og skab flere frække minder – sammen.

Yderligere information

Vægt 480 g
Størrelse 90 x 125 x 285 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.