REALISTIC DILDO REAL RAPTURE FLESH 5″ Dildo

Med Realistic Dildo Real Rapture Flesh fra Toyz4Lovers kan du nyde den pirrende fornemmelse af vand kombineret med realitiske detaljer, der vil intensivere nydelsen yderligere.

Denne frække sag er nemlig udstyret med et stort penishoved, tydelige, pirrende blodårer og bløde testikler. Dildoen kan, på grund af sin autentiske form, bruges af alle – både nybegyndere som erfarne.

Dildoen er fremstillet af PVC og er et hypoallergenprodukt, der er fri for ftalater og latex. Derfor er dildoen også sikker for kroppen at bruge. For bekymringsfrit sex er den bedste af slagsen!

Længden på dildoen er 15 cm, hvoraf 9,5 cm er indførbar. Diameteren er desuden 3,8 cm.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Blød og mild, hård, stærk og intens. Realistic Dildo Real Rapture Flesh fra Toyz4Lovers kan være lige præcis det som du ønsker allermest. Den kan være blid som havet eller stærk og kraftfuld som stormen – valget er dit, eller din partners.

Dildoen har en realistisk form og både ligner og føles som en ægte penis. Den er udstyret med et uimodståeligt penishoved, man på et splitsekund vil invitere “indenfor”, tydelige blodårer der kilder og giver ekstra stimulation når dildoen føres ind og ud samt frække testikler, der giver dildoen en ophidsende tyngde. Ved hvert stød vil du skælve af ren nydelse!

Denne frækkert er fremstillet i PVC, der er fri for ftalater og latex. Den er et hypoallergenprodukt og kan derfor nydes bekymringsfrit. Slut med at lade tankerne få kontrollen under sex og stemningen ødelagt!

For at få den bedste oplevelse sammen med dildoen anbefaler vi, at man bruger en glidecreme sammen med den. Dette vil øge glideevnen, så det bliver nemmere og mere behageligt at føre dildoen ind og ud. Den våde fornemmelse vil øge følsomheden i intimområdet, vække alle dets sanser og lede dig hen til en intens orgasme. En glidecreme er derfor altid et must-have!

Dildoen er utrolig fristende og man vil have lyst til at nyde den for sig selv i timevis. Men lad ikke din partner føle sig udenfor. Ved at inddrage vedkommende vil i få en masse spændende og utroligt frække oplevelser – sammen. Lad vedkommende overtage magten over dette sexmonster og du vil opleve orgasmer som aldrig før!

Yderligere information

Vægt 340 g
Størrelse 85 x 115 x 255 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.