REALISTIC DILDO REAL RAPTURE FLESH 31 cm

Hvis du ønsker at nyde en stor dildo, der kan udfylde dig maksimalt, give dig frihed til at eksperimentere med sexstillinger under solo seancer og samtidig give en autentisk følelse af en ægte penis, så vil du og Realistic Dildo Real Rapture Flesh være det perfekte match.

Dildoen er formet med realistiske detaljer såsom penishoved, blodårer og testikler. Den er desuden udstyret med en kraftfuld og stærk sugekop, der holder selv under de vildeste solo seancer.

Den realistiske dildo er et phthalat- og latexfrit, hypoallergen produkt, så alle kan nyde – uden at skulle bekymre sig om andet end at nyde!

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Realistic Dildo Real Rapture Flesh er til dig, der ønsker at kunne nyde den luksus det er, at kunne mærke – og blive pirret af – en autentisk følelse af en ægte, stor penis, hvor som helst og når som helst.

Dildoen er designet med øje for detaljerne og derfor er den udstyret med realistiske detaljer, såsom et stort og indbydende penishoved for nemmere og mere behagelig penetrering, blodårer for ekstra pirring ved penetrering samt testikler for at skabe en ophidsende tyngde ved hvert stød. For at gøre dildoen endnu mere forførende er den fremstillet med en imponerende længde på 31 cm, der med garanti vil fylde dig ud – og stimulere alle de indvendige, følsomme nerver!

Men det er ikke alt. For på bunden af dildoen er den udstyret med en effektiv sugekop, der gør legene med dildoen endnu sjovere. Sugekoppen kan nemlig fastsættes på de fleste jævne overflader, såsom gulve og vægge – hvilket betyder at du kan eksperimentere med frække sexstillinger, også selvom at du er alene.

Denne luksuriøse, realistiske dildo er et phthalatfrit, latex-frit og hypoallergen produkt – så alle kan nyde den pirrende følelse af Realistic Dildo Real Rapture Flesh!

Yderligere information

Vægt 1585 g
Størrelse 110 x 155 x 380 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.