REAL RAPTURE EARTHQUAKE JELLY FLESH Vibrator 17 cm

Hæng i – for med Real Rapture Earthquake Jelly Flesh Vibrator fra Toyz4lovers vil man blive overvældet af uendeligt pulserende og rystende nydelse!

Jelly dildoen er formet efter en realistisk penis og er specielt skabt for at kunne leverer fantastisk g-punkt stimulation. Den er fremstillet i Jelly Flesh, der føles helt fantastisk på huden og som vil skabe den perfekte stemning.

Dildoen er også udstyret med en kraftfuld vibrator, der intensiverer stimulationen fra dildoens bløde materiale. De to faktorer kombineret er din garanti for en helt uforglemmelig oplevelse.

Dildoen er 17 cm i længden, hvoraf 14,5 cm er indførbar. Diameteren er 4 cm. Vibratoren benyttter sig af batterier og kræver 2 x AA-batterier, der ikke er inkluderet.

159 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629693636 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Når du står med Real Rapture Earthquake Jelly Flesh Vibrator fra Toyz4lovers i hånden, så forbered dig på en vild oplevelse. De rystende, pulserende vibrationer kombineret med det bløde jelly flesh materiale tilbyder nemlig uendelig nydelse, præcis som du altid har fantaseret om. Nu er det endeligt muligt at udleve den!

Earthquake er alt dette – og meget mere. Den er nemlig utrolig kraftfuld og intens. De vilde vibrationer vil skælve indeni dig, præcis som et lille jordskælv.
Jelly dildoen er formet som en realistisk penis for at skabe den mest autentiske følelse kombineret med den specielt ophidsende følelse af blødt jelly. Den er ligeledes udstyret med et utrolig blødt penishoved, der vil forføre dine skamlæber og invitere sig selv indenfor – noget, som du ikke vil kunne modstå. Alle disse små detaljer vil gøre en stor forskel for din oplevelse med produktet. De vil nemlig fungere som ekstra stimulation og pirre dig så meget som overhovedet muligt. Lad Earthquake kæle for dig og du vil blive guidet til det mest himmelske klimaks!

Earthquake Jelly Flesh Vibrator er fremstillet af er, som navnet indikerer, fremstillet i fløjlsblødt Jelly Flesh. Materialet er både ftalatfri, latexfri og derfor et hypoallergenprodukt. Det gør også dildo vibratoren utrolig kropssikker – hvilket betyder, at du kan nyde den bekymringsfrit!

Vibratoren tilbyder forskellige vibrationshastigheder, så du kan vælge og vrage, finde den perfekte indstilling eller blot variere for at oplevelsen med dildo vibratoren forbliver utrolig spændende. Du bestemmer helt selv hvor meget af det du skal nyde godt af!
Med denne funktion kan du desuden også bruge dildoen sammen med en partner i en fræk parleg. Det gøres nemt ved at lade vedkommende overtage styringen over dildo vibratoren. Det er en oplevelse, som i førhen kun har kunnet drømme om!

Dildoen har en længde på 17 cm, hvoraf 14,5 er indførbar. diameteren er 4 cm. Vibratoren benytter sig af batterier og kræver 2 x AA-batterier, der ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv, og/eller din partner, med noget der virker hver gang – og forkæl med Real Rapture Earthquake Jelly Flesh Vibrator fra Toyz4lovers.

Yderligere information

Vægt 220 g
Størrelse 70 x 90 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.