REAL RAPTURE BROWN Dildo 15 cm

Med Toyz4Lovers’ Real Rapture Brown dildo bliver sengegymnastikken en hel del sjovere. Udforsk den spændende fornemmelse af vand mens du nyder dildoens realistiske, pirrende detaljer.

Dildoen kan være blid som havet, eller kraftfuld og intens som en storm. Valget er dit – eller din partners. Dildoen lægger nemlig op til frække parlege i massevis!

Brug sammen med en vandbaseret glidecreme for en helt fantastisk oplevelse.
Dildoen er fremstillet af PVC, der er fri for ftalater og latex. Produktet er derfor hypoallergen.
Længden på dildoen er 15 cm, hvoraf 11,5 cm er indførbar. Diameteren på dildoen er 4 cm.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Vand er et element der altid er i bevægelse. Fornemmelsen af vand i sin naturlige størrelse er blidt og flygtigt, men hvis du ønsker det kan det også være stærkt, kraftfuldt og ivrigt. Der er ingen tvivl om, at vand kan tilpasse sin tilstand og fleksibilitet – til glæde for dig. Med Real Rapture Brown dildo fra Toyz4Lovers kan du nemlig nyde glæde af vand og dets pirrende fordele.

Dildoen er formet realitisk efter en penis og er derfor udstyret med et utroligt forførende penishoved, frække testikler og et lækkert skaft fyldt med tydelige blodårer, der giver ekstra stimulation når dildoen føres ind og ud.

Dildoen er fremstillet af PVC, der er et materiale med mange fordele. Det er nemlig kendt for sin fortræffelige elasticitet og fasthed, hvilket giver en autentisk følelse af en penis for brugeren. Den er alkohol- og olieresistent og så tilpasser den sig kroppenstemperatur, så stemningen ikke skal ødelægges af kuldechok. Materialet er desuden fri for ftalater og latex, så du slipper for at bekymre dig. Dildoen er derfor utroligt sikkert for kroppen da det er et hypoallergenprodukt!

For at få den bedste oplevelse med produktet anbefaler vi, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet. Glidecremen vil øge glideevnen på sexlegetøjet, hvilket gør det nemmere og mere behageligt at føre det ind og ud. Det øger desuden også følsomheden i intimområdet så stimulationen og nydelsen intensiveres – hvilket vil have indflydelse på dine orgasmer. De vil nemlig også føles mere intense end hvis man undgår glidecreme. Det er derfor et must-have i ethvert hjem!

Dildoen vil give dig helt utrolig nydelse – og du bestemmer selv om den skal være rolig som havet eller ligeså stærk og magtfuld som stormen. Du kan også inddrage din partner ved at overtage kontrollen over dildoen – og lade vedkommende tage valget for dig.

Yderligere information

Vægt 405 g
Størrelse 85 x 115 x 255 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.