RAGING HARD ONS SLIMLINE WITH SUCTION CUP Dildo 20 cm

Hvis du ønsker at eksperimentere med “bagdøren”, så er der ingen tvivl om at det skal være med Raging Hard Slimline With Suction Cup dildo fra Doc Johnson!

Designet med realistiske detaljer, såsom penishoved for nemmere penetrering og tydelige blodårer for ekstra pirring. Dildoen er tyndere end normalt, for at gøre penetrering så behagelig og pirrende, som overhovedet mulig.

Dildoen har en længde på 20 cm og er fremstillet i et phthalatfrit, kropsikkert materiale, hvor Doc Johnsons egen, antibakterielle formular, Sil-A-Gel, er inkluderet. Fremstillet i USA.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421555207 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ønsker du at udforske helt nye sider af dig selv? Så vil Raging Hard Slimline With Suction Cup dildo fra Doc Johnson blive din nye bedste ven, som altid vil være ved din side når lysten opstår.

Raging Hard Slimline er designet specielt til at kunne levere perfekt, målrettet anal stimulation.
Denne 20 cm dildo er udstyret med et pirrende realistisk design, med et penishoved for nemmere penetrering og tydelige blodårer for ekstra pirring, samt en ypperlig tekstur, der har til formål at maksimere din bagdørs nydelse. Det vil føles præcis som en ægte penis, der kærtegner og forkæler et af kroppens mest følsomme områder, nemlig anus. Frækkere bliver det ikke!

Denne dildo er tyndere end traditionelt sexlegetøj, hvilket også er med til at gøre penetrering mere behageligt – og derfor også mere ophidsende. For enden af dildoen er den udstyret med en stærk og effektiv sugekop, der sørger for perfekt stabilitet under de frække bagdørs lege. En anden fordel ved sugekoppen er, at man kan eksperimentere med frække sexstillinger, selv når man forkæler sig selv alene. Sugekoppen kan nemlig sætte sig fast på de fleste overflader, såsom gulv og væg – så du f.eks. kan nyde en god doggy-style.

Dildoen er fremstillet af et phthalatfrit, kropssikkert materiale, der inkluderer Doc Johnsons egen antibakterielle Sil-A-Gel formular og er lavet i USA.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 60 x 125 x 320 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.