PUMP WORX DELUXE SURE-GRIP PUMP PENISPUMPE

Udforsk den spændende verden af dybe, dunkende erektioner, der er længerevarende og som med garanti vil resultere i intense orgasmer. Med Pipedream Pump Worx Deluxe Sure-grip Pump får du et af markedets mest effektive penispumper.

Penispumpen vil på et øjeblik tilføje længde på penis og forbedre din udholdenhed og præstation. Trykket fra pumpen vil desuden give en stærkere og mere eksplosiv udløsning, der vil føles fantastisk.
Med penispumpen kan du større selvtillid på et splitsekund, hvilket vil påvirke dit sexliv fremadrettet!

Med Deluxe Sure-grip får du en snæver silikone sleeve, der vil sidde perfekt på penis, et “super sug” af høj intensitet, EZ-Grip vakuum håndtag, Quick-Release trykventil, en gratis penisring, thickening Cream, en blødgørende Body Lotion og Toycleaner. Penispumpen er fri for ftalater og er derfor kropssikker.

347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

De frækkeste oplevelser opnås når der er tid til at kæle for detaljerne. Med Pump Worx Deluxe Sure-Grip penispumpe får man ikke blot en erektion, der varer længere, men også en erektion, der føles meget bedre. Udforsk den fantastiske følelse af en dyb, pulserende og ophidsende erektion der vil garantere orgasmer af en helt anden kaliber.

Sure-Grip er udviklet som et sikkert, overkommeligt alternativ til dyre kirugiske indgreb, der har mange procedurer, piller og ricisi, der kan påvirke dit sexliv for altid.
Denne penispumpe sikrer ikke en permanent længere erektion, men den er 100% sikker at bruge og har ingen negative virkninger. Da den også fungerer som et sexlegetøj, idet at den pirrer dig, vil du opleve at blive endnu gladere for denne løsning end du ville for en operation.

Hver gang du skubber EZ-grip håndtaget udløser du et utrolig stærkt vakuum, der er skabt inde i cylinderen. Dette vil vakuum vil tvinge din erektion til hurtigt at udvide og forlænge penis. Når du først penetrere den bløde, fleksible silikone åbning vil du hurtigt opleve at din erektion bliver stenhård, større og med mere svulmende kraft!
Når du har nået til den ønskede størrelse skal du blot trykke på den blå quick-release knap, der på et splitsekund vil “befri” trykket.

Det fløjsbløde silikone sleeve vil forme en tæt segl mod huden, hvilket skaber en utrolig suge-effekt og fantastiske resultater. Med den gennemsigtige cylinder har du mulighed for at følge med, alt imens din penis bliver tykkere, større sekund for sekund! Det er en utrolig ophidsende følelse, som blot vil tænde dig yderligere.

For at forlænge din udløsning, skal du blot benytte dig af den medfølgende penisring. Det tætte klem vil forlænge udløsning, hjælpe dig med at vedligeholde din erektion og give dig mere tid til at nyde.

Penispumpen er traditionelt et værktøj, der udelukkende sørger for længere “spilletid” men Deluxe Sure-Grip penispumpe vil tænde enhver mand og kan derfor også bruges til et frækt forspil sammen med ens partner. Man kan også overraske sin partner med en større penis – og selvtillid. Mulighederne er mange – og kun fantasien sætter grænser.

Med i købet får du alt hvad du skal bruge for en fantastisk aften. Lad denne penispumpe få en velfortjent plads i soveværelset – du vil ikke fortryde det!

Yderligere information

Vægt 450 g
Størrelse 85 x 130 x 375 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.