PLAISIRS SECRETS FJERNBETJENT VIBRATOR ÆG RØD

Lille, diskret – men årsagen til dine hede orgasmer. Med Plaisirs Secrets vibrator æg bliver sex endnu frækkere, uanset om du ønsker at forkæle dig selv med dens selskab, eller vil lade din partner overtage magten over denne lækre sag.

Den trådløse fjernbetjening til vibrator ægget er langtrækkende. Med den kan du vælge i mellem hele 10 forskellige pirrende vibrationsmønstre. Fjernbetjeningen er batteridrevet og bruger 2 x AAA samt 2 x CR2025 batterier, der medfølger.
Der medfølger desuden også en chic gaveæske til opbevaring af sexlegetøjet, hvilket gør den utrolig diskret og nem at pakke væk efter brug.

Vibrator ægget af fremstillet i ABS-plast, der er fri for farlige fthalater og derfor sikkert for din hud.
Længden på vibrator ægget er 6 cm, mens diameteren er 3,5 cm.

337 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Det elegante vibrator æg fra Plaisir er uden tvivl et enestående sexlegetøj, der vil vække en ophidsende stemning hvorend man befinder sig sammen med produktet.

Med i købet fås den smarte trådløse fjernbetjening, der er langtrækkende, med en rækkevidde på 10 meter, og derfor sagtens kan bruges mens man går rundt i offentligheden. Med den i hånden har man magten over 10 helt fantastiske vibrationsmønstre, der med garanti vil lede dig hen på orgasmer, der er mindst lige så fantastiske.

Materialet, som vibratoren er fremstillet, har også stor betydning for sex oplevelsen. Den er nemlig fremstillet i ABS-plast, der har mange fordele for brugeren. Først og fremmest, så er materialet fri for fthalater, der kan fremkalde ubehagelige gener.
Dette materiale hverken lugter, er svær at vedligeholde og så er det utrolig hygiejnisk. Alt der skal til er en smule vand og lidt toycleaner, så tørre man enten sexlegetøjet eller lade det lufttørre og voila! Så er sexlegetøjet så godt som nyt. Det er nemt og effektivt!
Materialet sikrer også en fortræffelig vibrationsoverførsel, så man får det fulde udbytte af vibrator ægget lille kraftfulde moter. Fordelene er uendelige – og derfor kan du trygt lade Plaisir have ansvaret for din nydelse!

Den lille størrelse gør den utrolig diskret og gør, at vibrator ægget kan tages med overalt, uanset om man skal på ferie, eller ønsker at pifte turen på vej til og fra arbejde lidt op. Fjernbetjeningens smarte design, der mest af alt ligner en udsmykket Ipod, gør den også utrolig rejsevenlig. Da den er utrolig slank i sin form, vil den snildt kunne få en plads i lommen.
Med dette Plaisir vibrator æg, behøver man ikke skulle vente på at komme hjem til dit sexlegetøj – den vil kunne bo hos dig, så den altid er for rækkevidde hvis lysten pludseligt skulle opstå.
Sidst fås vibratoren med en smuk og feminin gaveæske, der gør den endnu nemmere at pakke sammen og gemme væk efter brug.

Vibratoren er ikke kun enkel i sit udtryk og design, den er lige så nem at enkel at benytte. Alt der skal gøres er, at man skubber det glatte vibrator æg ind i vagina og så gør fjernbetjeningen – og din hånd – resten af arbejdet.
Lad din partner tage styringen og det vil med sikkerhed være en oplevelse i begge sent glemmer.
Vi anbefaler altid, at man bruger vibrator ægget sammen med en god vandbaseret glidecreme, der både skåner sexlegetøjet og øger følsomheden i vagina.

Den lille snor på vibrator ægget har også en vigtig rolle; nemlig din sikkerhed. Den sikrer nemlig, at vibrator ægget går på oplevelse og ender ubehagelige steder i din krop. Lad derfor altid snoren hænge ude, så man blot skal hive i snoren for at få den ud efter brug.

Med Plaisir er der styr på detaljerne – og derfor kan du snildt lukke øjnene og lade den forføre dig med sine ophidsende vibrationer.

Yderligere information

Vægt 230 g
Størrelse 165 x 110 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.