PJUR WOMAN Silikonebaseret glidecreme 10 ML

Testvinder i den svenske avis Aftonbladet. Pjur Woman er specielt udviklet til kvinders bløde og følsom hud – især hvis i de intime område er en smule tørre, kræver det særlig opmærksomhed, som denne glidecreme giver. Pjur Woman er silikonebaseret, hvilket gør den utrolig drøj i brug, samtidig med at den ikke klistrer eller tørrer ud.

27 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 827160104788 Kategori:

Beskrivelse

Pjur Woman Silikonebaseret glidecreme er glidecremen til kvinden, der ønsker at forkæle sig selv med et produkt, der er specielt udviklet til den bløde, følsomme hud i intimområdet og som vil forkæle huden samt fugtgøre den, så den efterlades helt uimodståelig.

Ønsker du et underliv der drives, så kræver det, at du passer og plejer det. Takket være denne silikonebaseret glidecreme er dette nemt og hurtigt og forkæle dit intimområde. Alt hvad det kræver er en smule creme, der smøres på det ønskede område – og så vil du være good-to-go. Det er nemt, hurtigt og enkelt!

Cremen er drøj i brug og vil derfor kunne holde et godt stykke tid, så du slipper for hele tiden at skulle udskifte produktet. Glidecremen vil heller ikke klistre og tørre ud, hvilket gør den velegnet til selv de længere ture under dynen.

Yderligere information

Vægt 15 g
Størrelse 23 x 23 x 57 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.