PJUR – WE VIBE VANDBASERET GLIDECREME 100 ML

Pjur We-Vibe vandbaseret glidecreme, 100 ml, er til dig som ønsker en luksuriøs glidecreme med høj glideevne og som er nem at anvende. Den er desuden neutral og mild, derfor velegnet til sart og tør hud, men kan med fordel anvendes på alle hudtyper. Den er desuden brugbar i alle seksuelle “situationer” både analt eller vaginalt, til kondomer og til sexlegetøjet derhjemme, uanset materiale. Pjur og We-Vibe har desuden også fremstillet glidecremen, så du undgår fedtede, afslørende og særdeles kedelig skjolder i sengelagnet, den fedter nemlig ikke og skulle uheldet være ude kan det nemt vaskes af med vand. Til sidst kommer glidecremen i en smart, doseringsvenlig pumpedispenser, som desuden forhindrer at støv og snavs kommer ned i cremen. Den er drøj i brug og derfor skal der ikke meget til, før den er effektiv.

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du ude efter en glidecreme med langtidsholdbar virkning, så du slipper for at smøre igen og igen? Eller en glidecreme som ikke fedter og efterlader kedelige skjolder? Eller en glidecreme, der er bevaret i en doseringsvenlig beholder? Så er Pjur We-Vibes Vandbaserede glidecreme lige noget for dig. Du får nemlig hele pakken i én glidecreme. 

We-Vibe og Pjur har samarbejdet om, at fremstille denne førsteklasses vandbaseret glidecreme, der er fremstillet med det formål, at kunne give ekstra fugtighed og langvarig smøring, der er med til at gøre seksuel aktivitet nemt og super komfortabelt, hvad enten det er ved brug af frækt sexlegetøj eller sammen med din partner. 

Som et plus har glidecremen ikke blot en plejende effekt og er fugtgivende, den er også perfekt til dem, som lider af sart og tør hud. Den er nemlig neutral og mild og indeholder ikke allergifremkaldende produkter. Dette betyder også, at du kan bruge Pjur We-Vibe til det hele; når sexlegetøjet tages i brug, med partner, både analt og vaginalt. 

Selvom Pjur We-Vibe glidecreme er designet specielt til We-Vibes produkter, kan det med fordel bruges på alt andet sexlegetøj, også dem der er af silikone. De kan også bruges sammen med kondomer. 

Yderligere information

Vægt 165 g
Størrelse 163 x 50 x 45 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.