PJUR – WE VIBE TOYCLEANER 100 ML

We-Vibe har i samarbejde med Pjur udviklet en rengøringsspray, som er skabt til skånsomt, men stadig så hygiejnisk som muligt, at rengøre dit sexlegetøj. Perfekt til dig, som prioriterer hygiejne og et rengøringsmiddel af kvalitet og med effektivitet.

Rengøringsmidlet kan anvendes på alkoholfølsomme materialer såsom latex, gummi og silikone, da rengøringsmidlet er fremstillet uden alkohol. Som et plus indeholder Pjur We-Viber heller ikke parfume, er desuden dermatologisk testet og derfor særlig skånsom og kan anvendes til selv den mest følsomme hud eller de mest sarte slimhinder.

Pjur We-Vibe rengøringsmiddel fås smart i en plastikflaske, 100 ml, som er udstyret med en smart pumpedispenser.

77 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

We-Vibe har i samarbejde med Pjur udviklet en rengøringsspray, som er skabt til skånsomt, men stadig så hygiejnisk som muligt,  at rengøre dit sexlegetøj. Selvom rengøringsmidlet er designet til We-Vibes egne produkter kan man stadig, med tilfredsstillende resultat, benytte det på andet sexlegetøj. 

Det er yderst vigtigt, at opretholde en god hygiejne, dette gælder også for sexlegetøj, så du slipper for at opleve ubehagelige gener såsom svamp, bakterier og andet. Hvis du tror, at du ikke er i risiko for det, da du ikke deler dit legetøj med andre, så tager du fejl. Det er nemlig vigtigt, at rengøre dit legetøj, selvom du er soloartist – eller solo onanist. 

Det er i samme forbindelse også vigtigt at vide, at hvis du har vandtæt sexlegetøj og bare vasker det med vand og sæbe, så fjerner du heller ikke alle bakterier eller svamp. For at være helt sikker, skal du altså bruge rengøringsmiddel, så hvorfor ikke prøve Pjur We-Vibes rengøringsmiddel, når nu du er ved det og så kan du samtidig sikre, at få dig et kvalitetsprodukt som sørger for, at skåne dit sexlegetøj på bedst mulig vis. 

Pjur We-Vibe rengøringsmiddel kan anvendes på alkoholfølsomme materialer såsom latex, gummi og silikone, da rengøringsmidlet er fremstillet uden alkohol. Som et plus indeholder Pjur We-Viber heller ikke parfume , er desuden dermatologisk testet og derfor særlig skånsom og kan anvendes til selv den mest følsomme hud eller de mest sarte slimhinder. 

Endeligt fås Pjur We-Vibe rengøringsmiddel i en plastikflaske, 100 ml, som er udstyret med en smart pumpedispenser, som gør det nemt for dig, at sprøjte rengøringsmidlet på sexlegetøjet og få det i alle hjørner og kroge, så intet ubehageligt bliver siddende.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 163 x 50 x 45 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.