PJUR TOYCLEANER 100 ML

Hvis man ønsker en god og grundig rengøringsspray til sit sexlegetøj, så er der ingen tvivl om, at Pjur Toy Clean Toycleaner er det rette produkt.
Sprayen sørger for hurtig, effektiv desinficering af sexlegetøjet, der dræber alle de bakterier og svampe der måtte være.

Selvom at toycleaneren er intensiv, så er den samtidig alkohol-fri, mild, blid og hudvenlig – så man slipper for at bekymre sig om gener såsom irritation.

Det er et vidundermiddel, som fortjener en plads i ethvert hjem – gå ikke glip af effektiviteten og fordelene – køb det rette produkt første gang. Køb Pjur’s rengøringsspray!

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pjur Toy Cleaner har gjort det igen; de har skabt et produkt, der gør rengøring af ens sexlegetøj meget nemmere.
Ikke noget med det, så slipper det også af med ubehagelige bakterier og sågar svampe, der er blevet lige så forført af dit sexlegetøj som du selv er.

Kort sagt; med Pjur Toy Clean rengøringsspray kan du på et splitsekund smide bakterier, svampe og andre ubehagelige gener, infektioner og irritation ud af “lejligheden”. Dit sexlegetøj er nemlig dit – og bør ikke deles med andre!

Pjur Toy Clean er antibakteriel, men skader ikke dig. Den er nemlig fri for alkohol, hudvenlig og utrolig blid samt mild. Derfor kan man bekymringsfrit bruge sit sexlegetøj efter rengøring. Sørg dog for at sexlegetøjet er tørt inden brug.

Lige så nemt som det ser ud, lige så nemt er det. Det er heldigvis ikke svært at rengøre sit sexlegetøj. Alt der skal til er blot et par sprøjt på sexlegetøjet, hvorefter det tørres af med en tør klud. Man skal sørge for at have rengjort alle led og kanter – hver gang.
Vi anbefaler, at man rengører sit sexlegetøj mindst hver gang efter brug – og imellem partnere.

Gå aldrig ned på toycleaner – for så nedprioriterer du kvaliteten på dit sexlegetøj. Med Pjur får du et kvalitetsprodukt til en god pris, der gør dit (sex)liv en hel del nemmere!

Yderligere information

Vægt 135 g
Størrelse 160 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.