PJUR POWER PREMIUM CREAM 150 ML

Elsker du vilde og volsomme lege i sengen, men mangler du den helt rette glidecreme, der holder til de længerevarende omgange og samtidig sørger for den bedste glideevne? Så behøver du ikke lede længere. Pjur Power Premium Cream er nemlig en glidecreme, specielt udviklet til at kunne klare de hårdere omgange og det tungere arbejde, såsom fisting og ekstra stort sexlegetøj.

Produktet er latex-kompatibel og CE-certificeret, så alle kan nyde produktet uden problemer og gener. Rengøres let med lidt vand og sæbe.

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pjur Power Premium Cream er til dig, eller jer som par, der elsker lidt vildere og voldsommere ture i sengen. Den er nemlig en glidecreme, der er specielt designet til det hårdere og vildere samleje, hvilket også gør den ideel til det endnu tungere “arbejde”, såsom fisting eller XXL sexlegetøj. Med denne glidecreme er det kun fantasien der sætter grænser for jeres hårde, frække lege!

Takket være den unikke kombination af vand og den silikonebaseret Pjur Power er du garanteret en glathed og øget glideevne, der holder rigtig i lang tid. Slut med at skulle påføre glidecremen gang på gang – og holde pauser – under samleje!

Pjur Power er en af Pjurs mest kraftfulde silikone- og vandbaseret glidecremer – til ekstra hot sex!
Glidecremens fremragende glideegenskaber gør den til den foretrukne glidecreme under anal sex eller under brug med større sexlegetøj.

Pjur Power er selvfølgelig helt sikker at bruge sammen med latex kondomer og er et CE-certificeret medicinsk produkt, der er yderst forsigtig og blid på din hud. På denne måde kan alle nyde de lidt hårdere lege med den rette glideevne, der skal til for at opnå helt eksplosive orgasmer!

Glidecremen er nem at rengøre med sæbe og vand.

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 67 x 67 x 73 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.