PJUR MED AFTER SHAVE 100 ML – PRISVINDER

Med Pjur Med After Shave ved din side slipper du får ubehagelige gener efter barbering.

Sprayen er et prisvindende produkt, der virker præcis som den lover, samtidig med at din hud bliver forkælet lidt ekstra.

Den tilbyder en skånsom og yderst beroligende hudpleje efter din daglige barbering. Sprayen er nemlig særligt udviklet til at berolige huden, køle den ned og tilføre fugt til huden, hvilket nærer den og forebygger irritation og kløe.

Sprayen er dermatologisk testet og er smag-og lugtfri. Den vil ikke brænde på huden, da den er fri for alkohol og parfume, hvilket gør den yderst velegnet til alle kroppens regioner.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du træt af en meget irriteret hud efter barbering, der viser sig ved ubehagelige, lettere smertefulde betændelser og irriterende, iøjenfaldende røde prikker? Så er Pjur Med After Shave lige hvad du har brug for, for at berolige din hud og slippe for generne. Aldrig har det været nemmere at have en glad hud!

Tit og ofte barberer vi mennesker os dagligt – og her er det især armhulen og intimområdet der kan være udsat for den slags behandling.
Men lige præcis disse to områder, er tilfældigvis dem, der kan være mest følsomme og kan reagere utroligt voldsomt på det. Det kan f.eks. ses på de svidende, brændende røde prikker under armhulen, der opstår efter barbering og der er utroligt smertefulde at gå rundt med. Men heldigvis findes Pjur – og disse dage vil være slut for dig!

Pjur Med After Shave er nemlig særligt udviklet til at berolige huden og samtidig tilføre fugt til huden og på denne måde forebygge kløe, irritation og andre ubehagelige gener.
Modsat andre produkter, så vil denne After Shave ikke brænde på huden og intensivere smerten, tværtimod, så vil den berolige og nære de udsatte områder og faktisk lindre en evt. brændende fornemmelse på huden.

Shaven er dermatologisk testet og er smag-og lugtfri. Da den også er alkohold- og parfume fri, så vil den ikke brænde på huden. Produktet er velegnet til alle kroppens regioner, dette gælder både armhuler, arme, ben og intimområdet – og alle de andre områder, hvor du har slået “græsset”.

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 160 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.