PJUR MAN XTEND CREAM 50 ml

Pjur Man Xtend Cream er til dig, der ønsker at holde din mandlige kønsdel sund og samtidig nyde længerevarende erektioner og frække stunder sammen med din partner.

Udstyret med naturlige ginkgo og ginseng ekstrakter for at opnå en fasterere, hårdere penis og en længerevarende erektion.

Cremen er sikker at bruge sammen med et kondom og er desuden vandbaseret.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Nyd længerevarende samleje samtidig med, at du holder din mandlige kønsdel sund med Pjur Man Xtend Cream.

Denne lækre creme er udstyret med en formular, der indholder en fantastisk kombination af ginkgo og ginseng ekstrakter, der forbedrer blodcirkulationen til penis og samtidig stimulerer, forkæler og plejer huden, hvilket blot får mere blod til at strømme i dine erektioner, der nu varer længere. Det er den perfekte, positive cirkel!

Det er utroligt nemt at benytte denne effektive creme. Bare gnid den unikke formular på hele længden af penis – og så er du mere end klar til frække sessioner med din partner!
Regelmæssig brug af cremen og massage på penis kan gavne blodcirkulationen og have en stimulerende effekt. Derfor anbefaler vi, at du bruger forkæler penis regelmæssigt med Pjur Man Xtend Cream.

Før du bruger denne forførende creme er det vigtigt, at du udfører en allergitest. Dette anbefaler vi på alle vores produkter for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Dette gøres heldigvis nemt ved at påføre en smule creme på underarmen. Hvis der opstår en irritation, såsom kløe og rødmen, må du ikke bruge produktet på dine kønsorganer. Hvis det er tilfældet skal du blot skylle den irriterede hud med vand. Produktet må desuden ikke anvendes på åbne sår.

Cremen er vandbaseret og sikker at bruge sammen med et kondom.

Yderligere information

Vægt 70 g
Størrelse 47 x 47 x 120 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.