PJUR BACKDOOR ANAL COMFORT SPRAY 20 ML

Er du ny indenfor den spændende verden af analsex, så er Pjur Backdoor Anal Comfort Spray uden tvivl uundværlig under den eksperimenterende sengegymnastik.

Mange spænder ubevidst i kroppen af nervøsitet eller spænding når de skal prøve noget nyt seksuelt, men det er sut nu. 4 sprøjt med denne spray og din ringmuskel vil slappe helt af – så du kan nyde stimulationen fuldt ud.

Sprayen er yderst velegnet til nybegyndere, men kan med fordel bruges til de mere erfarne, der har svært ved at slappe af i kroppen efter en stressende arbejdsdag.

Sprayen kan bruges under analt samleje med en partner, eller ved brug af sexlegetøj under soloseancer. Sprayen er desude uden lidocaine og benzocaine. I denne spray får du 20 ml, der holder i et godt stykke tid.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du fristet til at prøve kræfter med spændende analsex, så er der ingen tvivl om at Pjur Backdoor Anal Comfort Spray er lige noget for dig.

Den sørger nemlig for, at du ikke spænder kroppen af en smule nervøsitet eller spænding over den nydelse du skal til at opleve. 4 sprøjt med denne spray og så vil du og din krop helt automatisk slappe af og kunne nyde den pirrende følelse af penetrering på et af kroppens allermest følsomme områder.

Sprayen kan både bruges når man vil udforske analt samleje med sin partner, eller når man ønsker at forkæle sig selv, eller hungrer efter at blive pirret af sin partner, med et sexlegetøj der vil leverer ultimativ anal stimulation. Når først du har sprayet i anus, så vil du være klar til lige det som du og evt. din partner har lyst til – det er seksuel frihed når det er bedst!

Sprayen er utrolig effektiv og derfor vil man hurtigt kunne mærke en forskel når man bruger den – det betyder også, at man hurtigt vil kunne få glæde af dens effekt og komme igang med sin sengegymnastik, enten med sig selv eller sammen med sin partner.
Du skal ikke bekymre dig om hvorvidt det bliver akavet at benytte sprayen midt i akten – i den korte pause kan i nemlig pirre hinandens eurogene zoner yderligere, så i er helt vilde i varmen og klar til jeres livs oplevelse! Du kan også spraye lige før hele seancen, hvis du allerede ved hvor aftenen fører hen.

Hvis du ønsker at slippe for bekymringerne, eller anspændthed under anal stimulation, så er du kommet til det rette sted. Den vil få din ringmuskel til at slappe helt af, hvilket gør at oplevelsen ikke bliver smertefuld for dig og det betyder, at du kan nyde stimulationen fuldt ud. Luk blot øjnene og lad den pirrende fornemmelse i anus forføre dig – du vil ikke fortryde det.

Med denne ved din hånd vil du forstå hvorfor analsex er en helt igennem fantastisk oplevelse, der sender til en helt ny verden af nydelse, der garanterer orgasmer af en helt anden kaliber!

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 45 x 45 x 120 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.