PJUR AQUA Glidecreme 100 ML

Pjur Aqua vandbaseret glidecreme er en luksus glidecreme, fremstillet af ingredienser af allerhøjeste kvalitet. Det er glidecremen til dig, der ikke ønsker at gå ned på kvaliteten af sin selvforkælelse.

Aqua glidecreme er 100% sikker at bruge sammen med kondomer og er ikke et giftigt produkt. Det er allergisk testet for at give dig den bedste oplevelse. Glidecremen vil øge glideevnen på evt fingre eller sexlegetøj, så penetrering er nemmere, mere behageligt og ekstra pirrende.

Pjur Aqua glidecreme vil ikke efterlade sengetøjet med pletter og er nem at fjerne fra sexlegetøjet. Produktet er desuden uden smag og vil ikke lugte.

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pjur Aqua vandbaseret glidecreme er fremstillet i ingredienser af allerhøjeste kvalitet for at give dig en nydelsesrig oplevelse – også når selvforkælelsen varer lidt længere tid.

Pjur Aqua absorberes af huden, hvorefter huden bliver fugtet og beskyttet, så den efterlades silkeblød ved berøring. Glidecremen vil desuden øge glideevnen på sexlegetøjet eller sågar din partners fingre, så penetrering er nemmere og mere behageligt. Følelsen af den våde glidecreme mod din hud vil desuden også pirre dig yderligere, vække dine sanser og intensivere stimulation. Alle disse faktorer vil med garanti resultere i eksplosive orgasmer!

Pjur Aqua glidecreme er 100% sikkert at bruge sammen med kondomer, er ikke et giftigt produkt og er sågar allergisk testet for at skabe det bedste produkt, der ikke vil irritere eller genere huden. Ønsker du en effektiv og pirrende glidecreme, der holder hvad den lover, kan Pjur Aqua glidecreme derfor trygt få en plads i dit hjem!

Glidecremen er uden smag, lugter ikke og vil ikke efterlade pletter på sengetøjet. Det er nemt at fjerne og rengøre glidecremen fra evt. sexlegetøj, som man måtte have brugt sammen med glidecremen.

Yderligere information

Vægt 130 g
Størrelse 37 x 37 x 145 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.