PIPEDREAM WOW! ROCKER RABBIT VIBRATOR

Wow – det er reaktionen som Pipedream WOW! rocker rabbit vibrator får. Når du køber denne vibrator, køber du et kvalitetsprodukt af høj kvalitet, hvor hver eneste detalje er blevet vendt og drejet for optimere din nydelse – og dine orgasmer. Udstyret med to motorer for ultimativ dobbeltstimulering, som vil efterlade dig stakåndet. Lydsvag, vandtæt og altid kampklar. Hav den med overalt og få nydelse når du vil. Det bløde silikonemateriale, som vibratoren er lavet af, vil give dig lyst til mere og sammen med dens frække vibrationer vil den stimulere dig til bristepunktet indtil du opnår den dejligste orgasme. Brug sammen med en vandbaseret glidecreme for en rejse til paradis. Vibratoren har en længde på 16 cm, når den er ført op mens bredden på vibratoren er 3,7 cm. Lavet af 100% silikone, der er fri for ftalater. 

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Wow – det er den følelse du får efter at du har oplevet denne luksus vibrator i yderst høj kvalitet. 

Elegant, kvalitetsbetonet design med fokus på detaljer – når du først har fået øje på Pipedream WOW! rocker rabbit vibrator vil den med garanti efterlade dig stakåndet og fyldt med begær. Du vil ikke kunne lade være med at tænke på den, før du selv sidder med en i hånden og kan blive tilfredsstillet af den. 

Vibratoren er fremstillet af 100% medicinsk silikone og drevet af lydsvage japanske motorer, hvilket gør den til den perfekte dual-action vibrator, skabt til at stimulere dig til du tilsidst opnår fantastiske, nærmest fortryllende orgasmer. 

Rabbit vibratorens kurvede skaft er designet til at ramme det helt rigtige sted, for at du opnår størst nydelse. Derudover er vibratoren udstyret med en bulletvibrator, som er placeret på spidsen for endnu mere nydelse. Dette resulterer i, at du vil få utrolig indvendig g-punktsstimulation, mens at vibratoren med dens flagrende ører drilsk vil kilde, pirre og tilfredsstille din klitoris. 

Skaftets bløde design tilpasser sig desuden til din krops konturer og leverer direkte stimulation til de to områder på din krop, hvor du ønsker det allermest. 

Prøv WOW! Rocker rabbit vibrator overalt; i soveværelset, i brusebadet, i jacuzzien eller i poolen. Da vibratoren er vandtæt vil du ikke løbe tør for muligheder. Da den er lydsvag og vandtæt kan du have den med overalt og du kan sagtens proppes i håndtasken eller kufferten, hvis du ikke kan holde fingrene fra den (tro os, det kan du ikke). 

Pipedream WOW! rocker rabbit vibrator er fremstillet af Pipedream’s eksklusive elitesilikone, som er sikker for kroppen da den er fri for ftalater, vil føles helt uimodståelig mod din hud. 

De to motorer, der sørger for g-punktstimulation og stimulering af klitoris, kan styres individuelt, hvilket åbner op for et hav af muligheder og forskellige kombinationer du kan udforske og forkæle dig selv – eller din partner med. 

Vibratoren er utrolig brugernem at bruge. Det er ganske ligetil: 

På et splitsekund kan du gå fra blide vibrationer, til ekstremt vilde og intense vibrationer ved blot at trykke på en knap og scrolle gennem de 7 forskellige vibrationsmønstre, som vibratoren har at byde på. For at slukke hver bullet vibrator individuelt skal man blot holde hver power-knap nede i ca. 3 sekunder. 

Husk altid at rengøre dit legetøj både før og efter du har brugt og imellem partnere for at have styr på dit legetøjs hygiejne. Da WOW! Rocker er lavet af lækker, vandtæt silikone tager det ingen tid at rengøre vibratoren. Brug lidt toycleaner sammen med lidt varmt vand og så er den good-to-go igen. 

Brug en vandbaseret glidecreme for at den silkebløde vibrator altid vil føles så god som ny. 

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 60 x 100 x 235 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.