PIPEDREAMWOW! PINK RABBIT VIBRATOR

Forkæl dig selv og oplev nydelse, som du aldrig har oplevet den før, med Pipedream Wow! Pink rabbit vibrator.

Takket være vibratorens to kraftfulde bullet vibratorer, der er placeret på dildoens spids og inde i skaftet, kan rabbit vibratoren tilbyde en bred indvendig massage og rammer g-punktet helt perfekt – hver gang. Imens bliver klitoris pirret af vibratorens arm, der fungerer som en klitoris vibrator og ligner en lille kæk kanin.

Vær nysgerrig – både alene eller sammen med en partner. I kan nemlig eksperimentere mellem 7 unikke vibrationsmønstre, der med garanti vil lede til en “happy ending”.

Fremstillet i medicinsk, elite silikone samt ABS-plast, der fri for ftalater, er et hypoallergenprodukt og som derfor også er kropssikkert. Rabbit vibratoren er desuden også vandtæt og er altid klar til en dukkert.

Vibratorens indførbare længde er 11 cm, mens bredden er 3,8 cm. De 3 vibratorer er desuden batteridrevet og 3 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

477 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

3 simple bogstaver: WOW! – det er essensen af Pipedream Wow! Pink rabbit vibrator.
Det er nemlig præcis denne reaktion som du vil få efter at have prøvet Pipedreams nye, eksklusive kollektion af premium luksus vibratorer, der garanteret vil give dig en helt uforglemmelig aften, fyldt med nydelse som du aldrig har oplevet det før.

Elegant, kvalitetsbetonet og smart designet med et fantastisk øje for detalje. Denne serie af luksuriøse massageapparater, der rammer de helt rigtige områder af din krop vil efterlade dig fuldstændig stakåndet.

Rabbit vibratoren er fremstillet af 100% medicinsk silikone og er udstyret med hele 3 utroligt stille japanske motorer, der med uden tvivl vil ændre din opfattelse af vaskeægte nydelse, der vil vælte din verden.
Pipedreams eget, eksklusive elite silikone er desuden ftalatfri, kropssikkert, et hypoallergenprodukt og føles intet mindre end fantastisk mod din hud.
Det eneste du skal tænke på er at fokusere på den nydelse du modtager – for med denne frække rabbit vibrator er du i trygge hænder.

Den utroligt fleksible vibrator har en let kurvet form samt en stort, kugleformet spids, der vil kunne tilbyde dig præcis stimulation af det eftertragtede g-punkt. Rabbit vibratorens to separate bullet vibratorer, der er placeret på vibratorens spids og inde i skaftet på selve vibratoren, sikrer at du kan nyde dobbelt så meget stimulation og nydelse sammenlignet med andre, almindelige rabbit vibratorer.
Det super bløde og glatte silikone skaft rammer alle de rigtige punkter på din krop, mens klitoris stimulatoren, der ligner en lille kæk kanin, drilsk vil pirre og give dig ultimativ nydelse.

Vær nysgerrig – også med dit sexlegetøj. Med denne frække sag har du nemlig flere muligheder – og det er bogstaveligttalt kun fantasien der sætter grænser. Prøv selv at eksperimentere mellem vibratorens 7 utroligt unikke og ophidsende vibrationsmønstre ved at bruge den “bølgede” knap og gå fra en flaksende følelse til en bankende, pulserende følelse på et splitsekund. Lad din partner være med i legen og lade vedkommende overtagestyringen over din stimulation, din nydelse og derfor også dine nærmest himmelske orgasmer ved at variere og eksperimentere mellem de forskellige indstillinger.

Tag den kække kanin med overalt – også i badet. Den er nemlig vandtæt og kan forvandle det kedelige rutineret brusebad til den rene fest – som man glæder sig til at komme hjem til hver dag. Den er også altid frisk på en dukkert i et badekar – Pipedream Wow! Pink rabbit vibrator er altid klar når din lyst pludseligt opstår.

Vi anbefaler altid at man rengører sit legetøj efter brug og mellem evt. partnere. Dette er for at sexlegetøjet altid er 100% hygiejnisk når man benytter det på kroppens følsomme intimområde. Dette kan heldigvis gøres let med en antibakteriel toycleaner samt lidt varmt vand. Derefter lader man det blot tørre helt inden man opbevarer det nogle andre steder. Nemmere bliver det ikke!

Yderligere information

Vægt 245 g
Størrelse 60 x 100 x 285 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.