PIPEDREAM TOYZ ROTO TEAZER

Gør dig klar til det mest utrolige, mest intense og mest avancerede roterende vibrerende onaniprodukt du nogensinde har forestillet dig! Den vibrerende Roto-Teazer er den ultimative partner, der gør alt arbejdet for dig! Ikke mere pumpning, strøg, eller klemme – bare trykke på en knap og nyd den mind-blowing stimulation, udviklet til at gøre dig mere tilfreds end nogensinde før!

497 Kr.

Varenummer: 603912336221 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Vær forberedt på den mest fantastiske, mest intense og mest advancerede roterende, vibrerende masturbatur, som man nogensinde kunne forestille sig! Den vibrerende Roto-Teazer er nemlig den ultimative, mest kraftfulde masturbator, der gør alt arbejdet for dig – så du kan læne dig tilbage og nyde stimulationen fuldt ud.

Takket være Roto-teazer er det slut med at skulle besvære sig ved at pumpe, klemme eller kærtegne sig selv. Alt hvad du skal gøre er, at trykke på én knap og så kan du nyde sindsoprivende stimulation, der er udviklet til at få dig til at komme hårdere end nogensinde før!

I modsætning til almindelige strøg der knapt nok bevæger sig op og ned, vil den vibrerende Roto-Teazer’s avancerede rotations- og vibrations mekanisme krydre den almindelige, rutineret onani oplevelse. Det er et friske pust vil gøre selvforkælelsen meget sjovere fremover!

Ved hvert cirkulær bevægelse på skaftet vil det super bløde, silikone sleeve omfavne de følsomme områder af din penis, mens hundredvis små ticklers vil pirre og ophidse dit hoved, og levere nydelse, der vil gå igennem hele kroppen på dig. Sådan en følelse vil ikke engang en mund kunne hamle op med!

Kombinér den forførende bevægelse med 7 frække vibrationsmønstre, der pirrer dit hoved direkte, og du vil have den ultimative, håndholdte, ledningsfri masturbator. Du får håndfri nydelse når du ønsker det, for lige så længe som du ønsker det og uden at være bundet af snore, ledninger og andet besværligt.
Friheden kan du bruge til at stimulere andre dele af din krop, hvis du ikke kan få nok af dobbelt-stimulation. Bedre bliver det ikke!

Masturbatoren er fremstillet i er ftalatfri materiale, så du kan nyde bekymringsfrit. Den benytter sig af 3 x AA for at kunne tilbyde dig en nydelse, der resulterer i et eksplosivt klimaks – hver gang. Med i købet får du desuden en gratis toy cleaner, så du kan opretholde hygiejnen på dit sexlegetøj – hvilket vil øge dets levetid, så du har din nye soveværelses-kammerat i meget lang tid.

Yderligere information

Vægt 410 g
Størrelse 65 x 125 x 290 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.