PIPEDREAM PUMP WORX ULTIMATE HEAD JOB VIBRERENDE PENISPUMPE

Med Pipedream Pump Worx Ultimate Head Job Vibrerende Penispumpe kan du nyde følelsen af et autentisk blowjob, alt imens at din størrelse – og selvtillid – vokser.

Det gennemsigtige rør gør det muligt at følge med, mens penis vokser – noget, som både du og din partner vil blive ophidset af at være vidne til.
Den kraftfulde vibrator, der er placeret på toppen af pumpen, vil med sine pulserende vibrationer pirre mandens mest følsomme område, nemlig penishovedet.

Udstyret med en Quick release ventil, der aktiveres med et tryk på knappen. Lynhurtigt vil trykket lettes og du vil være klar til masser af frække oplevelser.

Pumpen er fremstillet i TPR, et hudlignende materiale, der er fri for farlige ftalater – så du kan nyde bekymringsfrit.

Med i sættet får man en gratis penisring med, toycleaner samt glidecreme. Vibratoren batteridrevet og kræver 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

467 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Nyd følelsen af et vaskeægte blowjob alt imens du vokser i størrelse med Pipedream Pump Worx Ultimate Head Job Vibrerende Penispumpe.

Denne utrolige dobbelthandlende pume vil give dig størrelsen og selvtilliden som du altid har drømt om at have.
Det bedste af det hele? Med denne frække sag slipper du for operationer eller medikamenter, der lover der noget, der oftest ikke holder eller som kommer med skadelige bivirkninger der forringer livskvaliteten. Denne pumpe virker som den skal og du får en større penis der hvor du ønsker det allermest – i sengen, når du er sammen med en partner, eller når du ønsker at beundre og forkæle dig selv. Det er et perfekt alternativ, der holder dig sund og giver dig den selvtillid, der er utroligt tiltrækkende.

Ved hvert klem på EZ-grip udløser håndtaget vil din penis vokse sig større, tykkere og svulme med kraft. Når først du penetrere den glatte, bløde og fleksible TRP åbning, vil du hurtigt opleve dunkende, stenhårde og kraftfulde erektioner, der vil føles fantastisk og som ikke mindst vil holde hele seancen ud. Nu er det slut med at måtte stoppe midt under akten – nu kan du og evt. din partner nyde helt magiske orgasmer og afslutte sengegymnastikken med et brag!

Det må aldrig være smertefuldt at bruge penispumpen, hvis det er det for dig, betyder det at du har pumpet for meget. Derfor skal du altid starte langsomt ud og ikke pumpe løs. På denne måde finder du din grænser og får den bedste oplevelse samt de bedste resultater. Hvis uheldet er ude, skal du straks benytte dig af quick release knappen, der på et øjeblik har lettet trykket.
Det er ikke farligt at bruge pumpen, man skal blot lytte til sin egen krop – og stoppe mens legen er god, så den kan fortsætte efter brug af pumpen.

Som en lækker detalje er røret på pumpen gennemsigtig, så man kan følge med i hvordan penis gradvist bliver større og større. Det vil give dig en følelse af ultimativ maskulinitet, der vil være enormt ophidsende for dig – og din partner hvis du lader vedkommende se med. Når penis er erigeret og du er færdig med at bruge pumpen, vil i allerede være mere end bare i stemning!

Når man er færdig med at bruge pumpen lukkes trykket nemt og hurtigt ud. Quick release ventilen vil nemlig lette trykket med det samme, når man trykker på knappen. Når man er helt færdig skal man blot løsrive cylinderen fra vakuum slangen. Sørg altid for at have styr på hygiejnen for at din pumpe altid er så god som ny. Dette gøres nemt med lidt antibakteriel toycleaner og varmt vand.

Men det er ikke alt. Tænd for den super kraftfulde vibrator, der er placeret på toppen af cylinderen for at kunne nyde ekstra stimulation direkte på dit penishoved, alt imens du pumper og forstørrer penis. Det bløde TPR “Head trainer” vil omfavne dig og levere intense, kildende vibrationer til dit mest følsomme område på kroppen. Frækkere bliver det ikke!

For at forlænge ejakulation får man en penisring med i købet. Nu har du mere spilletid sammen med din partner, hvilket med garanti vil resultere i en helt fantastisk oplevelse for jer begge. Hvis du og din partner leder efter en ny spænding i jeres sexliv, så er i kommet til det rette sted.

Med i sættet får man en gratis penisring med, toycleaner samt glidecreme. Vibratoren batteridrevet og kræver 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

Yderligere information

Vægt 550 g
Størrelse 90 x 130 x 375 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.