Tilbud

PIPEDREAM PUMP WORX TRAVEL TRIO PENISPUMPESÆT

Pipedreams Pump Worx Onani Penispumpe er det perfekte onani-sæt, der sikrer et klimaks af en helt anden kaliber. Perfekt til manden som ønsker, at forkæle sig selv med sexlegetøj af højeste kvalitet og som ikke ønsker at nøjes. Pipedreams Pump Worx Onani Penispumpen vil hjælpe dig til at få en fyldere, hårdere og længerevarende erektion. Når du har sat den ned over din penis og begynder at pumpe, vil der dannes et behageligt og ophidsende vakuum. Dette vakuum, som der er blevet dannet, vil trække blodet ud i din penis, hvilket resulterer i en hårdere erektion. Med dette sæt får du en bullet vibrator, som kan tilføje pirrende vibrationer til oplevelsen.

Med dette sæt får du hele pakken: Penispumpe med den penisforstørrende effekt, en lækker penisring, 3 frække sleeves formet som vagina, mund og anus, en lille, pirrende bullet vibrator, batterier, glidecreme (10 ml), penis enlarger (10 ml) og til sidst toy cleaner (10 ml). Alt hvad du skal bruge for, at benytte de forskellige produkter, medfølger altså.

Pumpen er lavet af plast, mens de forskellige sleeves er lavet af TPR (realistisk Fanta-Flesh). 100% Phthalat-fri. Størrelsen på pumpen er 23 x 8 cm og passer til de fleste penisstørrelser. Diameteren på penisringen, som er meget elastisk, er op til 8,5 cm. Arealet på de forskellige sleeves er 7 cm. Bulletvibratoren er 6 cm. Vibratoren kører på 3 x LR44, som medfølger.

447 Kr. 397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pipedreams Pump Worx Onani Penispumpe er det perfekte onani-sæt, der sikrer et klimaks af en helt anden kaliber. Perfekt til manden som ønsker, at forkæle sig selv med sexlegetøj af højeste kvalitet og som ikke ønsker at nøjes.

Med dette sæt får du nemlig hele pakken: penispumpens penisforstørrende effekt, en penis ring for en endnu mere intens fornemmelse, de stimulerende sleeves formet som vagina, mund og anus, lavet af et blødt, realistisk-følende materiale, hvilket giver rig mulighed for variation og, som et lækkert finish, en fræk lille bullet vibrator, som garanterer ophidsende vibrationer. Sæt den blot fast på dit sleeve og nyd de lækre vibrationer som bullet vibratoren tilføjer til sleevet. Alt dette er med til at give dig en endnu bedre onanioplevelse og en større stimulation.

I pakken får du desuden også glidecreme, penis enlarger cream og toy cleaner til pumpen. Når du køber denne pakke, får du altså alt det som du skal bruge for at benytte de forskellige produkter.

Pumpen vil hjælpe dig til at få en fyldere, hårdere og længerevarende erektion. Når du har sat den ned over din penis og begynder at pumpe, vil der dannes et behageligt og ophidsende vakuum. Dette vakuum, som der er blevet dannet, vil trække blodet ud i din penis, hvilket resulterer i en hårdere erektion.

Man bruger penispumpen ved, at man sætter den medfølgende penisring ved penisroden, hvorefter man påfører vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen. Dette gøres for, at skabe et bedre vakuum og en bedre følelse. Derefter skal du vælge det sleeve du lyster og sætte det på pumpen – her kan bullet vibratoren også sættes fast. Sæt til sidst cylinderen over din penis, ikke testiklerne. Pump langsomt og du vil fornemme din penis vokse. Brug den højest 10 min. af gangen. Stop altid hvis det bliver for smertefuldt for dig: på selve pumpen sidder en quick-realease ventil, så du nemt og hurtigt kan lukke luft ud af cylinderen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke kan skabes en permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men at man vil kunne se en forskel under samleje, hvis man benytter den et par timer før sex. Mange oplever også en mere intens følelse ved samleje og onani, efter man har brugt penispumpen.

Yderligere information

Vægt 840 g
Størrelse 80 x 315 x 350 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.