PIPEDREAM PUMP WORX PERFORMANCE PRO PENISPUMPE

Præster som en mester og nyd mere spilletid sammen med din elskede partner med Pipedream Pump Worx Performance Pro Penispumpe.

Ved hvert træk på aftrækkeren vil din penis vokse sig gradvist større og takket være det gennemsigtige rør kan du være vidne til det imens.
På et splitsekund kan du overraske din partner med en større, tykkere og hårdere penis end nogensinde før – samtidig med at du vil opleve stækere og mere eksplosive ejakulationer.

Sættet er fremstillet i ABS-plast samt silikone, der begge er fri for ftalater og kropsikkert. Med i sættet får du desuden en gratis penisring, Thickening Cream, Moist Body Lotion og en antibakteriel Toy Cleaner.

Røret har en længde på 20,3 cm og en bredde på 6 cm.

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Takket være Pipedream Pump Worx Performance Pro Penispumpe kan du nyde den dejlige luksus af kun, at skulle benytte en hånd for, at kunne modtage helt fantastisk og unik nydelse. Ikke nok med det, så forærer pumpen dig også en større størrelse, der vil resultere i en meget større selvtillid.

Ved hvert træk på aftrækkeren vil din penis vokse sig gradvist større, tykkere og svulme med kraft. Når først du har penetreret den glatte, fleksible silikone åbning vil du hurtigt opdage dunkende, stenhårde erektioner, der føles helt fantastisk og som vil holde og holde, uden nogle skuffelser midt i akten. Nu er det helt slut med pludselige, akavede pauser eller at stoppe legen helt midt i alt det sjove, spændende og utroligt frække!

Det klare, gennemsigtigt vakuum rør tillader dig at være vidne til hvordan din penis vokser – et syn, der vil være utroligt ophidsende og som vil gøre dig mere end klar til enten, at forkæle dig selv med manér, eller at gå i gang med den vilde, længerevarende sengegymnastik sammen med din partner.

Når du føler dig klar til at føre legen videre uden penispumpen skal du blot trykke på en knap og så vil “Quick Release” ventilen på et splitsekund lette trykket. Denne funktion kan også bruges, hvis man pludseligt ønsker at stoppe legen, hvilket gør penispumpen utroligt sikker at benytte.

Det er vigtigt, at det aldrig bliver smertefuldt at bruge pumpen. Hvis det er tilfældet for dig, så betyder det at du har pumpet trykket for højt end hvad godt er. Derfor er det vigtigt at starte med små skridt og føle sig frem. Er uheldet ude kan du dog benytte dig af denne pumpes “Quick Release” ventil. For når man skal forkæle sig selv med et sexlegetøj, der forbereder og forbedrer præstationen, så skal man også kunne nyde den bekymringsfrit. Takket være Pipedream Pump Worx Performance Pro Penispumpe er det nu muligt!

For at forlænge ejakulation skal man blot glide den medfølgende penisring hen over penisskaftet indtil det sidder behageligt og godt tæt. Det stramme klam, som man får fra penisringen, vil forlænge ejakulationen, hjælpe dig med at vedligeholde din erektion og forlænge den sjove, spændende leg sammen med din partner.

Med i dette sæt får du en Ez-Grip Pump aftrækker, der skaber et fantastisk sug, En Quick-Release ventil, der øjeblikkeligt letter trykket, et super stramt og figursyet sleeve, en gratis penisring samt gratis thickening cream, en gratis Moist Body Lotion samt en gratis antibakteriel Toy cleaner.

Yderligere information

Vægt 410 g
Størrelse 405 x 95 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.