Tilbud

PIPEDREAM PUMP WORX BEGYNDER PENISPUMPE

Pipedream Pump Worx begynder penispumpe er perfekt til nybegynderen, som ønsker at forøge selvtilliden med en forstørret penis og, udover at glæde sig selv, glæde kæresten med en stor overraskelse. Ved at benytte en penispumpe Undgår du større risici ved medicinske -eller operative indgreb. Pipedream Pump Worx begynder penispumpe sikrer en forstørret penis, når der er brug for det. Den er utrolig nem at anvende og den kan altid stoppes, hvis det bliver for meget.

Med i købet af Pipedream Pump Worx begynder penispumpe følger der en fleksibel, elastisk penisring med, som kan bruges til de fleste størrelser. Derudover får man glidecreme (10 ml), penisforstørrende creme (10 ml) og toy cleaner (10 ml) med.

199 Kr. 137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du at overraske kæresten med en pludselig større penis? Eller ønsker du at føle større selvværd ved, at se din penis blive forstørret? Undgå større risici ved medicinske -eller operative indgreb og benyt i stedet for en penispumpe! Pipedream Pump Worx begynder penispumpe er perfekt til nybegynderen, som ønsker en større penis når der er brug for det. Den er utrolig brugervenlig og du kan altid stoppe trykket, hvis det bliver for meget for dig. Brug den før sex for at fornøje kæresten, eller dig selv, med din større penis.
Penispumpen sikrer ikke en vedvarende forstørrelse af penis, dog er der nogen som mener, at gentagen brug af en penispumpe over længere tid kan resultere i, at man oplever en vedvarende forøgelse af penis.

Med i købet af Pipedream Pump Worx begynder penispumpe følger der en fleksibel, elastisk penisring med, som kan bruges til de fleste størrelser og som kan kombineres med penispumpen for, at opnå en længerevarende erektion og altså sørge for, at der er mere tid at lege med din partner i. Derudover får man glidecreme (10 ml), penisforstørrende creme (10 ml) og toy cleaner (10 ml) med. For at rengøre penispumpen og penisringen skal der, sammen med toy cleaner, benyttes varmt vand.

For at gøre det nemmere for brugeren har Pipedream desuden sørget for, at cylinderen kan løsnes fra slangen, hvilket gør det nemmere at rengøre pumpen.

Sådan benytter du en penispumpe:
Ved åbningen af cylinderen fordeles en vandbaseret glidecreme for at skabe et vakuum.
Derefter sættes cylinderen ned over din penis, ikke dine testikler, og holdes tæt ind til kroppen. Herefter trykkes der på pumpebolden hvorefter der slippes langsomt. Vakuumtrykket øges når der slippes, ikke når der trykkes. Derfor er det vigtigt at slippe langsomt.
Herfra trykker og slipper man så længe man selv synes at det er dejligt. Det er meget vigtigt som nybegynder, at man starter blødt op. Det må ikke gøre ondt at benytte penispumpen og brug den ikke mere end 10 minutters tid ad gangen.
Som et plus er denne penispumpes cylinder gennemsigtig, hvilket betyder at du kan følge med, mens din penis forstørres.
Når du ønsker at stoppe skal man blot trykke på den lille udløserknap. Den sidder over pumpebolden.

Yderligere information

Vægt 315 g
Størrelse 85 x 90 x 370 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.