PIPEDREAM PUMP WORX BEGINNER’S VIBRERENDE PENISPUMPE

Få større størrelse samt en sexet selvtillid med Pipedream Pump Worx Beginner’s Vibrerende Penispumpe.

Takket være den gennemsigtige cylinder vil man kunne følge med alt imens penis gradvist vokser sig større og større. Penispumpen er desuden udstyret med en bullet vibrator, for at tilføre ophidsende, pulserende vibrationer til oplevelsen. Vibratoren kan tilbyde flere forskellige hastigheder – som din partner kan få magten over i en fræk parleg.

Med i sættet får du en penisring, en glidecreme og en toycleaner – alt hvad du skal bruge for en helt fantastisk oplevelse, med eller uden en partner. Sættet er fremstillet i ABS-plast, acrlic samt TPR, der alle er ftalatfrie og kropssikre for at man kan nyde bekymringsfrit.

Længden på pumpen er 19,5 cm, bredden 5,9 cm og højden 5,9 cm. Den indvendige diameter er desuden 5,3 cm. Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pipedream Pump Worx Beginner’s Vibrerende Penispumpe vil give dig størrelsen og selvtiliden d altid har drømt om, uden nogle skadelige bivirkninger.

Takket være penispumpens brugervenlighed og enkle design, der er nemt at overskue, vil den være yderst velegnet til nybegyndere, der ønsker at eksperimentere – og nyde – fordelene ved en penispumpe. Men penispumpen kan også sagtens nydes af eksperter, der ønsker en simpel og ligetil penispumpe. Som et ekstra plus har penispumpen en en bullet vibrator, der vil gøre oplevelsen ekstra vild.

Ved hvert klem på pumpebolden vil din nydelse vokse sig større, tykkere og svulme med kraft. Når du først penetrere den glatte, fleksible PVC åbning, vil du opleve dunkende, stenhårde erektioner, der vil føles helt fantastisk og der vil holde. Slut med skuffelser, både for din partner men også dig selv, midt i akten!

Det klare vakuum rør tillader dig at kunne se på, alt imens din penis gradvist bliver større og større. Det vil være en utrolig ophidsende oplevelse for dig – og din partner, hvis du lader vedkommende se med. På denne måde kan penispumpen faktisk sagtens fungere som et lækkert krydderi til forspillet. For når du og din penis er klar, så vil din partner også være i den helt rette stemning – der med garanti vil resultere i helt fantastiske orgasmer for jer begge!
Når man ønsker at lette trykket gøres dette nemt og enkelt med et tryk på én knap der vil aktivere “quick release” ventilen – på få sekunder vil trykket være lettet – og du vil være klar til ordentlig omgang sengegymnastik!

Det er vigtigt, at du ikke pumper løs til du når et stadie, hvor det lige pludseligt er meget ubehageligt og smertefuldt. Det vil nemlig ikke give et bedre resultat – tværtimod – og det kan ødelægge stemningen for dig, så smerten alligevel har været forgæves. Sørg derfor altid for at lytte til din krop og start dit eventyr med en penispumpe med små skridt – på denne måde får du den ultimative oplevelse og det bedste resultat, der med sikkerhed vil forsøde dit sexliv sammen med din partner.

Når du er helt færdig og trykket er lettet skal du blot løsrive cylinderen fra vakuum slangen og voila! så er den pakket væk. For at gøre den så god som ny – hver gang – så skal man sørge for at hygiejnen er i top. Dette gøres let med lidt antibakteriel toycleaner og varmt vand.

Penispumpen har mange fordele – og en af dem er den bullet vibrator, som den er udstyret med. Den leverer nemlig pulserende vibrationer, der intensivere stimulationen fra pumpen yderligere, en utrolig fræk oplevelse, der vil forføre enhver. Vibratoren tilbyder forskellige hastigheder, som man kan eksperimentere og pirre sig selv med. Man kan også lade partneren overtage styringen over vibrationerne i en utrolig spændende parleg.

Med i sættet får du en gratis penisring, der forlænger ejakulation yderligere og giver endnu mere tid til at udforske sig selv eller sin partner. Du får også en glidecreme og en toycleaner med, så du allerede kan komme igang med sættet når du har modtaget den med posten.
Den kraftfulde bullet vibrator er batteridrevet og kræver blot 2 x AA-batterier.

Yderligere information

Vægt 360 g
Størrelse 85 x 90 x 370 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.