Pipedream PRIDE PLAY Bondage Sæt

Imponer din partner og vis din stolthed frem med “loud and proud” Pipedream Pride Play bondage sæt. Når du først bærer dette festlige sæt, vil du og din partner med garanti slutte festen af med det rene fyrværkeri af et klimaks!

Sættet er forret med et tykt lag af fløjlsblødt falsk regnbue pels, der sørger for maksimal komfort, selv under de længere, vildere ture i sengen.
Det består desuden af et par frække, stærke og kampklare håndjern, der kan holde en livstid hvis du passer på dem, samt et blindfold, der lægger op til frække sanselege med din partner.

Håndjernene er fremstillet i metal, mens blindfoldet er fremstillet i polyester og vinyl. Håndjernene har desuden en “quick release” stang, der bruges i tilfælde af at man har mistet de 2 medfølgende nøgler.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Repræsentation har en stor betydning.. især i soveværelset! Og det er netop derfor at Pipedream har skabt et “loud and proud” Pride Play Bondage Sæt. Perfekt til nybegynderen, der ønsker at udforske fræk bondage leg, eller til den erfarne, der ønsker et bondage sæt, der giver et unikt, sjovt og friskt pust i sengegymnastikken.

Med dette farverige sæt af kinky tilbehør, som du bare må eje, vil du have mulighed for at forstærke nydelsen mens du udforsker dine dybeste fetish fantasier. Sættet er forret med et tykt lag af fløjlsblødt falsk regnbue pels og inkluderer kampklare, stærke håndjern samt et “love mask” blindfold, som du kan bruge til forskellige lege, såsom pirrings -og sanselege, sammen med din partner.

Lås din partner op og begræns deres bevægelsesområde på en komfortabel måde med dette par klassiske pelsede håndjern. Disse robuste metal håndjern er designet og udformet præcis som de andre “traditionelle” kinky håndjern. De er fremstillet til at kunne klare selv de vildeste ture i sengen og vil vare hele livet, hvis man passer ordentligt på dem. Låse mekanismen er udstyret med en “quick-release” stang, i tilfælde af at mister de 2 inkluderede nøgler. Sidst sikrer den fløjlsbløde pels-forring en enestående komfort.

forstærk dine sanser og oplev den ophidsende følelse af sensoriske berøvelse ved at bruge den fløjlsbløde love mask som et blindfold under akten eller brug den som en søvnmaske når du er blevet udmattet efter en god omgang fyldt med nydelse og sjov.

Når “legetiden” er slut, skal man blot opbevare blindfoldet og håndjernene i et koldt og mørkt område. Sættet rengøres kun når det er nødvendigt og gøres med en antibakteriel sæbe og lidt varmt vand.
Sættet er perfekt nåde for nybegyndere og erfarne fetish enthusiaster og er uden tvivl en essentielt del i enhver bondage legetøjsæske!

Yderligere information

Vægt 285 g
Størrelse 30 x 205 x 285 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.