Pipedream Party BOA PINK

Med Pipedream Party Boa Pink ved hånden vil du have mulighed for en masse sjov.

Skab den rette stemning til festen, eller til dit polterabend, med denne pink boa, der altid vil sætte kulør på en frisk party queen. Når først du bærer denne vil din indre festabe vækkes!

Fjerboaen kan desuden også bruges til frækt rollespil. På et øjeblik vil du nemlig kunne forvandle dig til en fræk Charleston pige!

Takket være de bløde fjer, der er perfekt til at pirre og forføre med, kan fjerboaen også bruges som det perfekte pirrings sexlegetøj. Den er det ultimative Fetish Fashion tilbehør!

Boaen består af fjer i allerhøjeste kvalitet, der vil føles utroligt bløde og pirrende mod huden. Den er i en one size størrelse, der passer til de fleste.

139 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912249057

Beskrivelse

Bring din sexede elegance frem med Pipedream Party Boa Pink. Fjerboaen har masser af muligeder, både ikke-seksuelle og seksuelle, og hvad du og din partner vælger at bruge det til, det er op til jer.

En fjerboa kan nemlig bruges til mange ting. Bærer man en, kan den være et festligt tilbehør til en fest og vil med garanti fyre op for stemningen og vil vække din indre festabe.
Derfor er den også yderst velegnet til polterabender og er sågar testet og godkend til at kunne holde til en vild aften i selskab med sine bedste venner.

Men den kan også være et frækt tilbehør til sengegymnastikken og lægger op til et frækt rollespil, hvor du på et splitsekund kan forvandle dig til en rigtig glamourøs Charleston pige fra 1920’er. Når først din gentlemand ser synet af dig, vil vedkommende ikke kunne holde fingrene fra dig.

Sidst kan fjerboaen også fungere som et frækt sexlegetøj under pirringslegen med din partner. De bløde fjer vil nemlig kunne kilde din partner og vække alle sanserne i kroppen, hvilket vil gøre den utroligt forførende og uimodståelig. Når først du bærer denne vil du have magten over vedkommendes nydelse – og have muligheden for at pirre dem til ukendelighed. Frækkere bliver det ikke!

Fjerboaen består af en masse fjer i allerhøjeste kvalitet. Derfor vil de også føles utroligt fløjlsbløde og forførende mod huden.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 20 x 220 x 370 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.