PIPEDREAM NEON LUV TOUCH VIBE PINK VIBRATOR

Ønsker du at udforske den spændende verden af vibratorer, men det hele virker lidt uoverskueligt? Med en Pipedream neon luv touch vibe vibrator er du sikret en enkel vibrator, som er nem at bruge, men som samtidig er utrolig effektiv. Vibratoren har forskellige vibrationshastigheder, som går fra blide, milde vibrationer, til de mere intense, kraftfulde vibrationer. Tag din luv touch vibe vibrator med overalt – også i badet. Sørg blot for at vibratoren er skruet 100% sammen. 100% ftalat-fri. Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, som ikke medfølger.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912233544 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Er du ny indenfor den spændende, enormt ophidsende verden af sexlegetøj og leder du efter en god vibrator, som er nem og simpel i sin tilgang og som har den perfekte størrelse og form for nybegyndere? Så skal du anskaffe dig en Pipedream neon luv touch vibe vibrator. Også perfekt til den erfarne, som blot ønsker en simpel, men effektiv vibrator. 

Designet på vibratoren er enkel og siger nærmest sig selv; den er slank og lang, men med sine 16 cm vil den stadig kunne give en intens og dyb nydelse når man bruger den. Selvom den ikke har nogle “arme” vil dens frække vibrationer stadig pirre dig og give dig en ultimativ orgasme, som du ikke vil glemme med det samme. 

Materialet, som vibratoren er lavet af, er også utrolig lækker. og det bedste af det hele; den er ikke farlig for din krop, da det er 100% ftalat-fri. Den er silkeblød og det bløde materiale vil nærmest kærtegne din krop, de helt rigtige steder. Overfladen på vibratoren er glat og det er den for, at den er nemmere at føre op, men samtidig vil denne glatte overflade også give dig en utrolig tilfredsstillende følelse, som blot vil ophidse dig yderligere. 

Mærk hvordan, at neon vibratoren vil få dig til at lyse op i ren nydelse med dens multi-speed funktion. Ja, det er rigtigt. Der er nemlig forskellige vibrationshastigheder på Neon Luv touch vibe vibratoren som gør det endnu sjovere at lege med den. Vibrationshastighederne strækker sig fra bløde, lidt mildere vibrationer til de kraftigere vibrationer. Prøv dig frem og eksperimenter for at finde den helt rigtige hastighed eller varier lidt i mellem dem for at pirre dig selv. 

Luv touch vibe vibratoren er ikke kun for singler. Inddrag din partner ved at lade vedkommende tage styringen og stimulere dig og alle dine erogene zoner – det er noget, som man bare skal prøve! 

Og det er ikke kun i soveværelset, at du kan nyde denne frække sag. Den er nemlig vandtæt og betyder, at den altid er klar til en våd omgang. Tag den med i badet for at pifte stemningen lidt op, eller brug den efter arbejdet for at opnå et helt fantastisk klimaks, som derefter resulterer i, at alle muskler i din krop slapper af. – For du fortjener noget afslapning efter en lang og stressende dag på arbejdet. Sørg blot for at “låget” er skruet ordentligt på. 

Selvom Neon Luv Touch vibe vibrator ikke ser ud af meget, så giver den et hav af muligheder som du kan vælge og vrage imellem. Prøv noget nyt – prøv denne vidunderlige vibrator. 

Yderligere information

Vægt 90 g
Størrelse 40 x 50 x 220 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.