PIPEDREAM NEON LUV TOUCH PINK G-PUNKT VIBRATOR

Stilfuld og sofistikeret af udseende, rent sexmonster i praksis.  Med Pipedream Neon Luv Touch G-spot rammer du dit eftertragtede G-punkt på et splitsekund og får samtidig en helt perfekt stimulering, lige hvor du vil have det. Forkæl dig selv eller din partner med de lækre vibrationer og udforsk og eksperimenter med dens multi-speed funktion for et frækt forspil. Dens bløde materiale vil føles ekstrem ophidsende når du bliver berørt med vibratoren. Tag Luv touch med overalt – også i det kedelige, rutineret bad og Luv Touch vil pifte stemningen op. Dens diskrete design gør også, at den er yderst rejsevenlig.  Vibratoren kører på batterier og kræver 2 x AA batterier, som ikke er inkluderet. Fremstillet af ABS-plast og Polyurethane PU coating. Vibratoren måler 21 cm i længden og 2,5 cm i bredden. 

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912299083 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pipedream Neon Luv Touch G-spot er til kvinden, som vil ramme plet på et splitsekund. Designet og udformet til at ramme g-punktet perfekt og stimulere det, så du kan få den mest ultimative form for nydelse. Den er simpel og nem, men utrolig effektiv. Perfekt til parret som ønsker at krydre deres sexliv med lidt ekstra stimulation, eller til kvinden, som ønsker at forkæle sig selv.

Med Luv Touch kan alle være med; dens størrelse og form gør den simpel og utrolig nem at bruge. Derfor er den god til nybegyndere, men også til de erfarne, som blot ønsker en lidt simpel vibrator , der er nem at have ved hånden. Ligegyldig hvad man ønsker at bruge vibratoren til, vil man få glæde af den og dens vibrationer.

Luv Touch G-spot g-punktsvibrator er fremstillet i et utrolig blødt og lækkert materiale, der er fri for ftalater og derfor ikke farlig for din krop. Det bløde kvalitetsmateriale gør, at vibratoren vil føles enorm behagelig når den er i berøring af din hud. Det bløde materiale vil nemlig “kramme” din hud og forgude den. 

Selvom at Luv Touch er enorm chik og stilfuld at kigge på, så er knækket på hovedet ikke for at give et afbræk i sit udtryk. Knækket er nemlig ergonomisk designet og udformet med henblik på kroppens anatomi og sikrer, at den rammer G-punktet lige hvor den skal, så det er mest behageligt for dig. Blot berøringen vil give dig en helt pirrende, elektrisk følelse som vil få dig helt opstemt. 

Tag din Neon Luv Touch vibrator med overalt – dens diskrete design gør nemlig, at den sagtens kan proppes ned i tasken eller kufferten, hvis man ikke kan holde fingrene fra vibratoren.  Nyd den hvor som helst – og når som helst. 

Disse to faktorer giver en helt fantastisk pirrende fornemmelse, som sammen med formen giver en helt fantastisk orgasme. Tilføj så lige nogle frække, ophidsende vibrationer oveni og du vil opnå en orgasme der sender dig til det rene paradis af nydelse. 

Luv Touch g-punktsvibrator er nemlig udstyret med en lille motor, som udsender pulserende vibrationer efter dit behov. Den har en multi-speed funktion, som gør det muligt for dig at vælge i mellem en masse forskellige vibrationshastigheder, der strækker sig fra de lidt bløde, milde vibrationer, til de kraftigere og mere intense vibrationer. For ekstra variation kan man skifte i mellem dem, dette vil blot tænde dig yderligere. Du kan også finde den hastighed, som bare virker hver eneste gang. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge vibratoren. Uanset hvad, så vil du opleve, at de lækre vibrationer vil feje benene væk under dig. 

Pift stemningen yderligere op, ved at tilføje vand til oplevelsen. Neon Luv touch er nemlig vandtæt og kan derfor bruges hvor du ønsker det – også under den dejlig varme bruser. 

Husk altid at rengøre dit legetøj før og efter hvert brug – også mellem hver partner. Dette er for, at sikre hygiejnen på legetøjet, hvilket i sidste ende vil mindske risikoen for, at du vil opleve gener og ubehag såsom infektioner, efterfølgende. Så længe du rengøre dit legetøj, skal du ikke bekymre dig og kan sagtens læne dig afslappet tilbage og nyde godt af vibratorens pirrende vibrationer. 

Da den er vandtæt betyder det, at den også er super nem at rengøre. Rengør den med lidt toycleaner og varmt vand og så er den klar til den helt store tur igen til næste gang lysten skulle nærme sig. 

For at få den absolut bedste og frækkeste oplevelse med vibratoren anbefaler vi en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Dette øger glideevnen så den er lettere at føre  op og giver samtidig en utrolig dejlig, våd og vild fornemmelse. 

Yderligere information

Vægt 85 g
Størrelse 40 x 50 x 215 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.