PIPEDREAM NEON LUV TOUCH LIL MINI RABBIT VIBRATOR

Ønsker du ultimativ nydelse hvorend du er henne? Så er Pipedream Neon Luv Touch Lil rabbit vibrator lige noget for dig. Lille, effektiv og utrolig smart. Lad dig ikke narre af vibratorens små 9 cm, for den lover kraftfulde og pirrende vibrationer, som vil sende dig til en helt ny verden af nydelse. Dens lille størrelse gør den perfekt til kvinder, som altid er på farten men samtidig ønsker at forkæle sig selv i ny og næ. Tag den med på ferie – og nyd den i poolen. Lil’ Rabbit er nemlig vandtæt, hvilket giver endnu flere muligheder.  Fremstillet af 100% ftalat-fri Thermoplastic Elastomer (TPE) og ABS-plast.  Kræver 3 LR44 batterier, som medfølger. 

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912342031 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lille, smart, effektiv og utrolig kraftig. Det er lige præcis det, som kendetegner Pipedream Neon Luv Touch Lil’ Rabbit. Selvom den kække kanin kun har en størrelse på små 9 cm, skal du ikke lade dig narre af dens lille væsen. For denne lille elskende kanin indeholder massere af pulserende kraft, som vil overraske dig når du først sidder med den. 

Lil’ Rabbit er utrolig nem at bruge; du tænder blot for den og voila! Nu er den igang. Lad dens utrolige vibrationer forbløffe dig, for de er i sandhed utroligt ophidsende. Lil’ Rabbit er energisk og hungrer efter at tilfredsstille dig og det vil du kunne mærke. Den vil nemlig sende dig til det rene paradis af nydelse. 

Designet og formen på kaninen er, udover at være utrolig uskyldigt og sjovt, også enormt praktisk. Den lille størrelse gør det nemlig muligt at have med i tasken, så du kan nyde godt af den selvom du er på farten. Formen sørger for, at man kommer på andre, helt uskyldige tanker når man ser vibratoren, så i tilfælde af, at nogle skulle se kaninen så vil de ikke give dig dømmende blikke. – De skulle bare vide hvad de går glip af! 

Det fløjlsbløde, 100% ftalat-frie TPE, som kaninen er lavet af. Optimerer oplevelsen med vibratoren. Den er nemlig så blød og lækker at det føles fantastisk at blive berørt med den mod din hud. Luk øjnene og mærk, hvordan kaninen nærmest nusser din hud og kilder den de helt rigtige steder. 

Lil’ Rabbit er perfekt til frækt onani, men også til parret som ønsker et friskt pust i sengen. Vibratoren kan nemlig bruges overalt på kroppen udvendig – dette betyder, at du kan bruge vibratoren til at pirre din partners erogene zoner, eller lad din partner gøre det mod dig, i en fræk parleg.

Som et lækkert finish er Pipedream Neon Luv Touch Lil Rabbit vandtæt. Det betyder, at du kan pifte stemningen op i badet ved hjælp af dens frække pulserende vibrationer. Det varme vand, sammen med de dejlige vibrationer vil garantere en hed oplevelse – og orgasme. 

Lil’ Rabbit vil blive din nye rejsemakker – uanset om det er i soveværelset, i badet eller i udlandet. Det er nemt, det er effektivt og det er sjovt, præcis som sex skal være. 

Vibratoren kræver 3 x LR44 batterier, der medfølger. 

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 35 x 35 x 140 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.