Pipedream NEON LUV TOUCH BULLET PINK Klitoris Vibrator

Pipedream Neon Luv Touch Bullet Pink Klitoris Vibrator er en lille, men kraftfuld bullet vibrator, der vil give dig en helt unik nydelse og frihed, som ikke kan sammenlignes med andet.

Den lille frækkert er udstyret med en vibrator, der styres nemt ved blot et tryk på en knap. Slut med advanceret udstyr, der kan være så besværligt at det ødelægger stemningen!

Bullet vibratoren er fremstillet i ABS-plast samt Polyurethane (PU), der begge er frie for ftalater. Dette gør den utrolig kropssikker, så du og din partner kan nyde bekymringsfrit.

Tag den med over alt – kufferten, håndtasken eller sågar i badet – vibratoren er nemlig vandtæt og altid klar på en vild dukkert.

Neon Luv Touch har en længde på 5,7 cm, en bredde på 1,9 cm, en højde på 1,9 cm, en omkreds på 5,7 cm samt en diameter på 1,8 cm. Vibratoren er batteridrevet og kræver 3 x LR44 / AG13 (1,5 V), der medfølger.

87 Kr.

Varenummer: 603912257809 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Pipedream Neon Luv Touch Bullet Pink Klitoris Vibrator vil uden tvivl få dig til at stråle af ren og skær nydelse som resultat af ultimativ selvforkælelse – for det fortjener du.

Bullet vibratoren er lille, men lad dig ikke narre af dets udseende. For trods sin lille størrelse vil den kunne levere en utrolig stor nydelse, som du ikke troede var mulig.
Dens lille størrelse og diskrete, enkle udseende vil desuden gøre det muligt at tage denne frækkert med overalt, uden at blive afsløret. På denne måde kan du og din partner eksperimentere med pirring i det offentlige rum og udleve jeres frækkeste fantasier! Hvad er der ikke at elske?

Og når vi skriver “overalt” – så mener vi det. Det kan være i håndtasken på vej til arbejde eller diverse gøremål, i kufferten på vej til en eksotisk rejse eller sågar i badet. Den kraftfulde vibrator er nemlig vandtæt og altid klar til at leverer nydelse, der vil sende dig til en helt anden verden fyldt med nydelse. Neon Luv Touch er altid klar – uanset om det er i en swimmingpool, under et brusebad eller sågar i badekarret efter en hård, stressende dag på arbejdet. Lad din partner være med i de våde lege og badeværelset vil på et splitsekund forvandles til den rene voksen-legeplads!

Vibratoren kan hurtigt hives frem og er utrolig nem at benytte, hvilket er bedst hvis din lyst pludseligt opstår og du ikke har tid eller lyst til at skulle fumle med udstyret. Det eneste du skal gøre er at trykke på én knap og så er den klar til at forkæle dig.

Bullet vibratoren er fremstillet af Pipedreams utroligt bløde materiale, kaldet “Luv Touch”. Materialet består af ABS-plast samt Polyurethane (PU), der begge er fri for farlige ftalater og er derfor kropssikker – så du og din partner kan nyde den uden at skulle bekymre jer.

Denne lille frækkert vil have stor betydning for dit sexliv. Det vil nemlig pifte det op med pulserende vibrationer og kan tilbyde nydelse hvor som helst og når som helst. Det er en luksus som alle, kvinder som mænd, fortjener at nyde.

Du kan også give din partner nydelse med vibratoren, hvis du ønsker at dele selvfølgelig. Den kan nemlig med fordel bruges på kroppens eurogene zoner såsom brystvorter. Det vil være et perfekt, lille krydderi der vil skabe stor spænding i parlegen og ultimativ pirring!

Yderligere information

Vægt 30 g
Størrelse 34 x 34 x 118 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.