PIPEDREAM NEON JR. SOFTEES G-PUNKT VIBRATOR

Leder du efter en diskret, men effektiv vibrator, så er du kommet til den rette vibrator. Pipedream Neon Jr. Softees G-punkt vibrator er nemlig altid kampklar til de vildeste og frækkeste oplevelser og kan nemt gemmes væk når legen er slut.

Denne frække sag er nemlig udstyret med en multispeed funktion der gør legen endnu mere spændende, da man kan eksperimentere med forskellige hastigheder og nyde variationen.

Fremstillet i PVC og ABS-plast af allerhøjeste kvalitet og der er fri for farlige ftalater, så man kan nyde de pulserende vibrationer bekymringsfrit.
Tag Neon Jr. Softees med overalt – på grund af sit materiale er den desuden også vandtæt og kan pifte selv det kedeligste brusebad op.

Den stærke vibrator er batteridrevet og kræver 1 x AA, der ikke medfølger.
Vibratoren er 13,3 cm i længden, 3,1 cm i bredden og i højden og har en omkreds på 10,2 cm. Diameteren er 3,2 cm.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912273694 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Oplev øjeblikkelig nydelse i badet, i et hot tub eller i en swimmingpool med denne mini, multispeed Neon Jr. G-Spot Softees G-punkt vibrator.

Lad ikke den lille størrelse narre dig, denne frække sag har nemlig nok kraft til at kunne levere ubeskrivelig stimulation, uanset om det er på land eller i vand!
Det eneste man skal gøre for at vække dette sexmonster er at dreje skiven, der er placeret i den ene ende af vibratoren. Derefter vælger man den ønskede hastighed og lader de forførende vibrationer føre dig væk i en helt anden verden, fyldt med nydelse.

Vibratoren er smart udformet med et lille knæk for at kunne stimulere dit G-punkt – og ramme første gang.
Vibratoren kan både nydes for solo seancer eller deles med ens elsker. Vedkommende kan nemlig få lov til at have magten over de forskellige hastigheder og langsomt lede dig hen til ultimative orgasmer! Uanset hvad, så vil du elske den beroligende følelse og diskrete ophidselse fra denne bløde mini masssager!

Fremstillet i PVC og ABS-plast, der sørger for vibratoren har en fortræffelig elasticitet, fasthed samt en fortræffelig vibrationsoverførsel. På denne måde føles vibratoren lidt mere som en penis samtidig med at vibrationerne føles mere intense.
Materialerne gør desuden at vibratoren tilpasser sig kropstemperaturen, så man ikke bliver distraheret under akten. Sidst er begge materialer fri for farlige ftalater, så man ikke skal opleve ubehagelige gener efterfølgende og så man kan nyde stimulationen bekymringsfrit.

Noen Jr. G-Spot Softees kan tages med overalt, bogstaveligtalt. PÅ grund af vibratorens materiale er den nemlig vandtæt og kan klare en tur under bruseren. På et splitsekund vil det kedelig brusebad blive piftet op med en fest fyldt med spænding og nydelse, der ender ud i det rene fyrværkeri af et klimaks!
Det diskrete design gør den desuden til en velegnet rejsemakker og kan bekymringsfrit proppes ned i håndtasken eller i kufferten, hvis man ønsker at tage denne frække sag med over grænsen. Vibratoren er altid klar, uanset hvilke udfordringer det står overfor!

Den altid kampklare vibrator er batteridrevet og kræver 1 x AA, der ikke medfølger. Da det kun er et batteri som den kræver ad gangen er den heller ikke særlig dyr i drift. På denne måde kan alle få glæde af denne uimodståelig vibrator!

Tag på et eventyr med Pipedream Neon Jr. Softees G-punkt vibrato – du vil ikke fortryde det!

Yderligere information

Vægt 90 g
Størrelse 40 x 55 x 165 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.