PIPEDREAM MINI FUCK ME SILLY

Pipedream Mini Fuck Me Silly. Verdens bedst sælgende onani produkt er nu tilgængelig i en håndholdt rejsestørrelse udgave, som nemt kan skjules i dit natbord eller taske, efter det sjove er overstået. Mini Fuck Me Silly er meget stram i alle huller, både i anus og vagina, så brug af en god vandbaseret glidecreme bliver nok nødvendig.

637 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912312218 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med Pipedream Mini Fuck Me Silly får du det bedste fra to verdener; nemlig anus og vagina – samt muligheden for at nyde dem hvor som helst og når som helst.

Mini Fuck Me Silly er nemlig, som navnet indikerer, en rejsevenlig sexdukke, der kan tages med overalt. Den lille størrelse gør hende nem at have med i tasken eller i kufferten, hvis man ønsker at kunne nyde hende overalt i verdenen.

Hun er fremstillet i realistisk ftalatfri Fanta-Flesh, også kendt som TPR, der giver en følelse af ægte hud. Følelsen af fløjlsblød hud vil være enormt ophidsende og vil forføre dig gang på gang.

Mini Fuck Me Silly er fræk og stram, men for at opnå den bedste oplevelse med hende, anbefaler vi, at man benytter sig af en god vandbaseret glidecreme. Glidecremen vil komplimentere det lækre Fanta-Flesh, så hun føles dejlig våd og klar.
Vi anbefaler desuden, at man vedligeholder hygiejnen på hende, så hun altid er så god som ny – og så du slipper for ubehagelige gener efter brug. Dette gøres heldigvis nemt og hurtigt med en toycleaner, som man benytter efter brug. Da du får en gratis toycleaner med i købet, slipper du for at tænke på dette som det første.

Mangler du at kunne nyde når lysten opstår, så er der ingen tvivl om at du vil elske den luksus, som det er at have Mini Fuck Me Silly. Hun er altid klar, føles altid stram – og har aldrig hovedpine. Hvad er der ikke at elske ved hende?

Yderligere information

Vægt 795 g
Størrelse 105 x 155 x 215 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.