Pipedream KING COCK U-SHAPED LARGE DOUBLE TROUBLE FLESH Dobbelt Dildo 44 cm

Pipedream King Cock U-Shaped Large Double Trouble dobbelt dildo tilbyder dobbelt så meget stimulation, hvilket betyder dobbelt så meget nydelse for dig.

Dildoen er omhyggeligt håndlavet i Amerika for at få alle detaljer med. Derfor er den også udstyret med et stort, blødt penishoved og tydelige blodårer, der pirrer når de føres ind og ud. Når dildoen føres op vil det store hoved stimulere vagina, mens det lille pirrer anus. Stimulation vil føles utroligt intens og forførende og vil ende med fantastiske orgasmer.

Fremstillet i PVC af yderst høj kvalitet, der er fri for ftalater, latex, er kropssikker og et hypoallergenprodukt. Dobbelt dildoen er desuden vandtæt.

Længden på dildoen er imponerende 44,4 cm, hvor 17,8 cm er indførbar. Den store ende har en bredde på 4,3 cm, mens den lille har bredde på 3,3 cm.

467 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du ikke få nok af pirrende og utroligt ophidsende stimulation, hvorfor så ikke prøve at udforske den spændende verden af dobbelt stimulation? Med Pipedream King Cock U-Shaped Large Double Trouble dobbelt dildo vil både vagina og anus blive stimuleret. Den intense følelse vil kun føre en vej; til ubeskrivelige orgasmer, som man førhen kun har kunnet drømme om!

Formet som et ud for at kunne tilbyde den mest perfekte, målrettet dobbelt stimulation på markedet. De to ender har to forskellige størrelse og det er ikke tilfældigt.
Den store, bredere ende giver en følelse af maksimal udfyldning på en utroligt pirrende måde. De tydelige blodårer til massere og pirre vagina indvendigt, hvilket med garanti vil gøre brugeren helt vild i varmen.
Men det er langt fra alt – for dildoen er også udstyret med en mindre, tyndere ende, der er skabt for at give ultimativ anal stimulation samtidig med at man stimulere vagina. Denne ende er også formet efter en penis for at give den mest autentiske følelse af analsex. Denne ende har dog et lidt spidst penishoved for bedre at kunne ramme alle de følsomme nerver, der vil vække alle sanserne i kroppen.
Følelsen af disse ender oppe i en samtidig vil være utroligt ophidsende og en følelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Man skal prøve det før man kan forstå hvor meget nydelse der kan være i et enkelt sexlegetøj!

Dobbelt dildoen er blevet håndlavet i USA, af folk med et stort talent og øje for detaljer – selv de mindste. Takket være dem, er dildoen udstyret med et stort, blødt og indbydende penishoved og tydelige blodårer, der vil pirre når dildoen føres ind og ud. De små realistiske detaljer, der også fungerer som ekstra stimulation, vil samlet set gøre en verden til forskel for brugeren. Nu vil man kunne opnå himmelske orgasmer som aldrig før – og det kan gøres på et splitsekund da man lynhurtigt vil blive forført og pirret til det maksimale!

Men det er ikke kun det, der gør King Cock helt uimodståelig. For når du køber denne dobbelt dildo, så køber du dig også til en stor luksus; nemlig friheden for at slippe for at bekymre sig over ubehagelige gener efter brug af sexlegetøjet.

King Cock dobbelt dildo er nemlig fremstillet af Pipedreams eget nye og banebrydende PVC materiale, der er fri for de farlige ftalater og latex. Da den er fri for disse er dildoen også utrolig kropssikker og kategoriseret som et hypoallergenprodukt. Det er nydelse når det ikke bliver bedre! Takket være materialet er dildoen desuden vandtæt, hvilket giver anledning til endnu flere spændende lege! Den kan nemlig pifte det kedelige brusebad op til hver en tid – man skal blot finde det frem og så er det kampklar til selv de vildeste seancer.

Længden på denne frække sag er imponerende 44,4 cm, hvoraf 17,8 cm kan føres ind. Den store ende har en bredde på 4,3 cm, mens den lille ende har en bredde på 3,3 cm.

Yderligere information

Vægt 610 g
Størrelse 95 x 160 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.