Pipedream KING COCK STRAP-ON HARNESS Med Dildo 20 cm

Hvis du leder efter en realistisk strap-on dildo, der både ligner og føles præcis som den ægte vare, så leder du efter Pipedream King Cock Strap-on Harness med dildo, der kan nydes af alle, nybegynder som erfaren.
Vis din partner hvem der bestemmer – og gør det rigtigt med King Cock, der vil pirre vedkommende til ukendelighed!

Dildoen er håndlavet og er udstyret med et blødt penishoved, blodårer, der vil pirrer når dildoen føres ind og ud samt en sugekop for enden. Dildoen kan derfor tages ud af harnesset og fastsættes på de fleste jævne overflader såsom vægge eller gulve.
Harnesset sikrer maksimal kontrol over dildoen og sørger for at holde alt på plads – også under de helt vilde ture.

Dildoen er fremstillet af PVC, der er fri for ftalater og latex, er kropsikker og kategoriseres som et hypoallergenprodukt. Harnesset er fremstillet i vinyl, D-ringene i metal, stropperne i velcro mens o-ringene er fremstillet i silikone.

Længden på dildoen er 21,6 cm, hvoraf 20,3 cm kan føres op. Bredden er 4,6 cm. Harnesset er justerbart og kan passe en talje op til 132 cm. Med i købet får man tre o-ringe i størrelserne “Small”, “Medium” og “large”.

477 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Når du vil leder efter din første strap-on dildo og ønsker, at den både ligner og føles præcis som den ægte vare, så er Pipedream King Cock Strap-on Harness med dildo lige hvad du går og leder efter.

Når du først har fået fingrene i den, vil du kunne se alle dens utrolig realitiske detaljer. Hver eneste blodåre, hvert skaft og hvert penishoved i King Cock serien er nemlig håndlavet med omhu for at give dig den mest realistiske oplevelse, som du overhovedet kan forestille dig. Resultatet af det talenfulde håndværk hos Pipedream er nemlig et produkt, der ikke kommer tættere på den virkelige.

På bunden af dildoen er den udstyret med en bred sugekop, der er formet så den passer perfekt til at kunne fastsættes på et harness – og derfor kan du trygt bruge sættet sammen og opnå en sikker pasform, der bliver siddende hvor det skal – også under de vildeste omgange sengegymnastik!

Dildoen kan dog også tages ud af harnesset og med fordel nydes for sig selv. Takket være sugekoppen kan den nemlig fastsættes på de fleste jævne overflader såsom vægge eller gulve og tilbyde forskellige sexstillinger – selv under soloseancer. Sugekoppen giver altså et hav af nye muligheder som du både kan nyde sammen med en partner eller helt for dig selv – valget er dit.

Dildoen er fremstillet i Pipedreams nyskabende gummi fabrik, der sikrer at alle King Cock produkter er fremstillet i lækkert PVC, der er ftalatfri, latexfri og derfor et hypoallergen produkt, der er yderst kropssikkert.
PVC giver desuden en realistisk følelse af en penis, da den både har en elasticitet og fasthed samt tilpasser sig kropstemperaturen, så den altid føles behagelig under brug.

Det robuste vinyl harness holder alt på plads, også når akten bliver vildere. Den figursyet design omfavner din krops former og bliver endnu blødere og vil passe endnu bedre ved hvert brug. Med et komplet justerbar g-streng spænde samt flere talje-spænder vil det passe perfekte på en talje med et mål op til 132 cm.
Metal bæltet spænder og sikrer, at det ikke bliver løst under samlejet, mens velcro stropperne holder O-ringen sikkert på plads. Harnesset vil sidde godt fast, men vil stadig føles dejlig behageligt at bære.

Sættes rengøres let med toycleaner, varmt vand, dette gøres hver gang efter brug af sexlegetøjet, for at opretholde hygiejnen og kvaliteten på det. Derefter lader man legetøjet tørre inden man opbevarer det.

Yderligere information

Vægt 800 g
Størrelse 105 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.