Pipedream KING COCK DOUBLE PENETRATOR FLESH Dobbeltdildo

Med Pipedream King Cock Double Penetrator Flesh Dobbeltdildo kan du opleve den spændende verden af ultimativ dobbelt stimulation.

Udstyret med to dildoer, der begge er realistisk formet med et pirrende penishoved og tydelige blodårer, der tilbyder ekstra stimulation. Den store dildo har en let kurvet form for at kunne ramme vagina væggen og G-punktet, mens den mindre dildo er skabt for at kunne pirre og stimulere anus.
Dildoerne er håndlavet i USA for at skabe den mest autentiske og ophidsende følelse.

Fremstillet i kvalitets PVC, der er fri for farlige ftalater. Dobbeltdildoen er desuden også vandtæt og altid klar til at opfriske det ellers altid kedelige bad.

Dildoen har en længde på 22 cm, hvoraf 13,2 cm kan føres op. Bredden er 9,9 cm, mens omkredsen er 13,8 cm. Diameteren er desuden 4,4 cm.

327 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du at udforske den spændende verden af dobbelt stimulation, så er Pipedream King Cock Double Penetrator Flesh Dobbeltdildo lige noget for dig.

Dildoen både ligner og føles nemlig som den stenhårde frækkert du altid har fantaseret om. Forskellen er dog, at du ikke længere bør forestille dig hvordan den føles – nu kan du virkelig mærke den.

Double Penetrator er formet efter den ægte vare for at skabe den mest autentiske følelse under brug. Den er håndlavet i USA for at få alle, selv de mindste detaljer med. Resultatet af det talentfulde arbejde er en dobbeltdildo, der er udstyret med to store og bløde penishoveder, hvor det ene er minde end det andet, samt tydelige blodårer der pirrer når legetøjet føres ind og ud.
De to dildoer har hvert deres formål. Den store, brede dildo er beregnet til at kunne give maksimal udfyldning i vagina, mens det mindre og lidt smallere rammer og pirrer anus lige der, hvor man ønsker det allermest.
Den store dildo har desuden en let kurvet form, der pirrer vagina væggen og rammer g-punktet uden besvær.
For enden af denne utroligt frække dobbelt dildo er der en effektivt sugekop, der kan fastsættes på de fleste jævne overflader såsom gulve og vægge. Sugekoppen kan tilbyde variation af sexstillinger selvom man er alene eller kan fungere som det perfekte ekstra krydderi under forspillet.
Som et lækkert finish kan dobbeltdildoen fastsættes på harness hvis man ønsker at forvandle den til en fræk strap-on dildo.

Double Penetrator er en del af pipedreams serie “King Cock”, der er en serie fyldt med en masse, spændende realitiske kvalitets dildoer. De fås i forskellige former og størrelser, men fælles for dem alle er, at de er fremstillet i Pipedream’s egen fabrik for at sikre den altid gode kvalitet. De bliver lavet i PVC, der er ftalatfri og latexfri, hvilket gør den meget sikker at bruge på kroppen. Nu er det slut med at bekymre sig om ubehagelige gener efter brug!

Takket være det lækre materiale er dildoen faktisk også vandtæt, hvilket giver endnu flere mulighed for pirrende lege og selvforkælelse. Nu kan ethvert, kedeligt og rutineret bad forvandle sig til dagens højdepunkt – der altid ender i et fantastisk klimaks!
Double Penetrator er altid kampklar – uanset hvor og hvornår lysten skulle opstå. Det er bogstaveligtalt kun fantasien der sætter grænser for al den sjov man kan have med sig selv, eller sammen med en partner!

Dildoen har en længde på 22 cm, hvoraf 13,2 cm kan føres op. Bredden er 9,9 cm, mens omkredsen er 13,8 cm. Diameteren er desuden 4,4 cm.

Yderligere information

Vægt 600 g
Størrelse 90 x 165 x 310 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.