Pipedream KING COCK BROWN Dildo 20 cm

Leder du efter din første dildo, der gerne skulle være så realistisk som overhovedet muligt, så er du kommet til det rette sted. Pipedream King Cock dildo kan nemlig udleve dine frækkeste fantasier, både under solo seancer eller sammen med en partner.

Dildoen er håndlavet med omhu, for at sikre sig alle de realistiske detaljer, selv de mindste. Derfor er dildoen udstyret med et stort og indbydende penishoved og tydelige blodårer, der pirrer når dildoen føres ind og ud.
For enden af dildoen er der en lille sugekop, der gør det muligt at fastsætte den på vægge eller gulve for at give brugeren flere muligheder for spændende lege!

King Cock er fremstillet i kvalitets PVC, der er fri for farlige ftalater og latex, hvilket gør den kropssikker. Takket være materiale er det desuden vandtæt og kan sagtens klare en tur under bruseren.

Dildoen har en længde på imponerende 20,3 cm, hvoraf 19,1 cm kan føres op. Bredden er 4,6 cm, mens omkredsen er 14,6 cm. Diameteren er desuden 4,6 cm.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du, at din første dildo både skal ligne og føles præcis som den stenhårde og utroligt frække mandlige kønsdel som du altid har fantaseret om? Stop med kun at drømme og oplev ægte nydelse med Pipedream King Cock dildo!

Hver eneste blodåre, hvert penisskaft og hvert eneste penishoved på Pipedreams King Cock dildoer er omhyggeligt håndlavet med ypperlig detalje for at give brugeren den mest realistiske oplevelsen som man nogensinde kunne forestille sig. Resultatet af det talentfulde håndværk er et af markedets smukkeste dildoer – som vil kunne forføre enhver og lede dem til det ultimative klimaks!

Den kraftfulde sugekop, der er placeret på bunden af dildoen, sætter sig fast på næsten alle jævne overflader. Dette giver brugeren for at eksperimentere mellem forskellige sexstillinger når vedkommende ikke er sammen med en partner, men blot forkæler sig selv.
King Cock er det perfekte 2-i-1 produkt, hvor man slipper for at købe en masse forskellige former for sexlegetøj til hver sit formål. Dildoen kan nemlig, takket være sin “sugekop-fod”, forenes med et harness og vil på et splitsekund forvandle sig til en fræk strap-on dildo, der med garanti vil pirre ens partner til ukendelighed. Det er frækt, det er kinky – og det er utroligt nemt!
Med denne dildo er der et hav af muligheder – og det er kun fantasien der sætter grænser for al den sjov man kan have sammen med den!

Dildoen er fremstillet af Pipedreams egen, nyeste og mest banebrydende PVC, der selvfølgelig er af allerhøjeste kvalitet. Materialet er derfor også fri for farlige ftalater og latex. Dette gør den utroligt kropssikker og til et hypoallergen produkt. Takket være materialet kan man nyde bekymringsfrit uden at skulle døje med ubehagelige gener efter brug. Det er selvforkælelse når det er bedst!

Men det er ikke alt hvad King Cock har at tilbyde. Dildoen er nemlig en mester i at frembringe de mest fantastiske orgasmer – uanset om det er på land eller i vand. Den er nemlig vandtæt og altid kampklar til en vild tur, der kan forfriske selv det kedeligste brusebad. Nu vil den daglige rutine blive et højdepunkt og noget som man vil se frem til!

Dildoen har en lækker længde på hele 20,3 cm, hvoraf 19,1 cm kan føres op. Bredden er 4,6 cm, mens omkredsen er 14,6 cm. Diameteren er desuden 4,6 cm.

Forkæl dig selv med det bedste fra starten af – forkæl dig selv med Pipedream King Cock dildo 20 cm.

Yderligere information

Vægt 435 g
Størrelse 95 x 160 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.