Pipedream KING COCK 16 TAPERED DOUBLE DILDO FLESH Dobbeltdildo 40,6 cm

Med Pipedream King Cock 16 Tapered Double Dildo Flesh Dobbeltdildo vælger du selv; har du lyst til vagina stimulation, anal stimulation eller begge dele på samme tid?
Med denne dildo er mulighederne mange – uanset om du vil nyde den for dig selv, eller bruge den sammen med en partner.

Udformet realistisk og udstyret med to penishoveder og tydelige blodårer, der pirrer når legetøjet føres ind og ud. Hver ende af dildoen har hver sin størrelse.

Fremstillet i PVC og håndlavet i USA, af pipedream selv. Materialet er fri for farlige ftalater og latex, hvilket gør den kropssikker. Takket være sit fleksible materiale kan dildoen bøjes, så man kan nyde vagina og analstimulation samtidig. Grundet sine to ender er den yderst velegnet til dig, der er i et lesbisk forhold, da i kan nyde hver jeres ende samtidig.

Dildoen har en længde på 40 cm og en varierende bredde, hvor den smalleste er 3,3 cm og den bredeste 4,3 cm. Dildoen er vandtæt og kan også nydes i badet.

447 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med Pipedream King Cock 16 Tapered Double Dildo Flesh Dobbeltdildo ved din side, har du et hav af muligheder for masser af frække lege og variation under solo seancerne.

Tapered Double Dildo er perfekt til dig, der vil eksperimentere med dobbelt penetration, men som samtidig vil have mulighed for at nyde dildoens to ender hver for sig. De to ender gør den desuden utroligt velegnet til parleg, hvis du er i et lesbisk forhold, da i vil kunne nyde hver jeres side samtidigt. Nu har i mulighed for at være endnu tættere på hinanden under pirrende lege!

For at opnå en følelse, der er så autentisk som overhovedet muligt, er dildoen realistisk formet. For at få alle de frække detaljer med er dildoen desuden håndlavet i USA på Pipedream’s egen fabrik. På denne måde kan de nemlig sikre sig den altid høje kvalitet på produkterne.
Resultatet af det gode håndværk er en dildo, der ikke kommer tættere på den ægte vare. Den er nemlig udstyret med to utroligt bløde, store og yderst indbydende penishoveder samt tydelige blodårer og “rynker” der alt sammen er med til at skabe ekstra stimulation når sexlegetøjet føres ind og ud.

Denne frække dildo har en imponerende længde på 40 cm – og det er ikke tilfældigt. For dildoen har to ender, der har hver sin størrelse, for at kunne tilbyde endnu flere muligheder for maksimal nydelse.
Den store, lidt tykkere ende vil give dig følelsen af maksimal udfyldning i vagina, mens den tyndere, smallere ende vil pirre og stimulere anus helt perfekt.
Takket være sit fleksible materiale vil dildoen kunne bøjes, så du kan nyde vagina -og anal stimulation samtidig. Men lader man den være “udstrakt” kan du nyde den ene ende for sig selv. På denne kan du variere din nydelse, så det aldrig bliver ensformigt.
Den smalle ende kan desuden også bruges til vagina, hvis du har rengjort den med en toycleaner først. Den brede ende kan også nydes i anus, hvis du er erfaren og kender dine grænser – denne ende er nemlig utroligt intens og vil fylde dig godt og grundigt ud.

Pipedream King Cock 16 Tapered Double Dildo Flesh Dobbeltdildo er fremstillet i kvalitets PVC, der er fri for ftalater og latex. Da den er fri for dette, kan den bruges af alle, også hvis du lider af sart hud, da den er utroligt kropssikker. Materialet gør i øvrigt dildoen vandtæt, så den også kan nydes i brusebadet. På et splitsekund er den daglige rutine blevet til dagens højdepunkt!

Vi anbefaler, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet for at øge glideevnen på sexlegetøjet og følsomheden på intimrådet. Dette vil nemlig intensivere nydelsen og de orgasmer, som du med garanti vil opleve sammen med denne frækkert.
Sørg desuden altid for at rengøre dit sexlegetøj – i mellem hvert brug og evt. partnere. Hvis du ønsker at bruge enden, der er beregnet til anal stimulation, i vagina skal den være 100% ren først. Dette gøres nemt og hurtigt med en antibakteriel toycleaner.

Yderligere information

Vægt 690 g
Størrelse 80 x 155 x 520 mm