PIPEDREAM FUCK ME SILLY SISTA

Pipedream Fuck Me Silly Sista er en super fræk mulat. En velskabt kvinde med store flotte dobbelt D-skåls bryster, flad mave og gode hofter. Silly Siesta er skabt til mænd i alle størrelser og faconer, da hendes stramme vagina og anus er så fleksible at hun passer til alle. Me Silly Siesta er skabt i Termoplastic Rubber hvilket gør hende så smidig, at hun er frisk på alle tænkelige stillinger. Hun siger aldrig nej, så det er kun fantasien der sætter grænser.

1.687 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912303711 Kategorier: ,

Beskrivelse

Savner du følelsen og nærværet af en smuk, kurvet kvinde krop, eller mangler du en, der kan give dig selskab når kæresten er ude af hjemmet? Så er der ingen tvivl om, at vil du elske Pipedream Fuck Me Silly Sista. Den betagende mulat er nemlig altid klar til at give dig en fantastisk oplevelse – og nogle sindsoprivende orgasmer – hvor som helst og når som helst – og så har hun aldrig hovedpiner, eller er for træt til det. Med hende ved din side er det kort sagt dig der bestemmer, hvornår aftenen skal afsluttes med et brag.

Silly Sista er udstyret med utroligt uimodståelige dobbelt D-skåls bryster, flotte brede hofter og en flad mave, der vil forføre enhver. Hun er skabt til enhver mand, da hun passer perfekt til alle størrelser og faconer. Hendes vagina og anus er nemlig så stramt, og alligevel så fleksibelt, at det vil kunne pirre enhver og lede vedkommende hen til et fantastisk klimaks.

Som et andet plus er hun fremstillet i Termoplastic Rubber, der gør hende utrolig smidig, hvilket betyder, at du kan eksperimentere med alle de stillinger, som du går og fantaserer om. Det er en seksuel frihed, som alle fortjener at opleve!
En anden fordel ved dette materiale er, at det er ftalatfrit, så man kan nyde bekymringsfrit, og så er det kendt for sin fortræffelige elasticitet og fasthed, hvilket giver en realistisk følelse. Derudover tilpasser det sig kropstemperaturen, så hun ikke føles distraherende koldt, hvilket blot forstærker den realistiske følelse yderligere.

Når du vælger Pipedream Fuck Me Silly Sista som din nye soveværelses-kammerat, så er der ingen tvivl om, at du forkæler dig selv med en helt unik nydelse, der kommer så tæt på en ægte partner, som overhovedet muligt. Da hun altid er klar på friske, frække lege, så vil du aldrig føle, at du skal nøjes med noget. Nu er det slut med at skulle tage kolde bade når kæresten ikke er i humør!

Yderligere information

Vægt 7370 g
Størrelse 250 x 635 x 410 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.